ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
Like

Ώρα τελικών στο ΝΒΑ. Παίξε τώρα στην BET ON ALFA

30 Μαΐου, 2019
328 Views
0 Comments
Ώρα τελικών στο ΝΒΑ. Παίξε τώρα στην BET ON ALFA

Ώ

Η ώρα των τελικών του συναρπαστικού ΝΒΑ έφτασε. Στις 4:00 τα ξημερώματα στο Τορόντο του Καναδά θα γίνει το πρώτο ματς ανάμεσα στους Toronto Raptors και τους Golden State Warriors.

Το ματς προσφέρεται από την BET ON ALFA, με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις. Μπορείτε να δείτε online τις επιλογές που προσφέρει η κορυφαίας κυπριακή στοιχηματική εταιρεία, στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της BET ON ALFA Παγκύπρια, να κάνετε τις προβλέψεις σας και να διεκδικήσετε κέρδη.

Οι Toronto Raptors για πρώτη φορά βρίσκονται στους τελικούς του ΝΒΑ και η απόδοση για να πάρουν τη νίκη στο αποψινό ματς είναι 1.75, ενώ στο 1.90 προσφέρεται η νίκη των Golden State Warriors. Στο 1.80 προσφέρεται τόσο το over 213.5 πόντοι, όσο και το under 213.5 πόντοι.

Για να στεφθούν πρωταθλητές οι Golden State Warriors που διεκδικούν το τρίτο σερί πρωτάθλημα, η απόδοση είναι 1.45, ενώ στο 3.40 είναι η αντίστοιχη απόδοση των Toronto Raptors.

Προσφέρονται και άλλες πάρα πολλές στοιχηματικές επιλογές για τους τελικούς του θεαματικότερου καλαθοσφαιρικού πρωταθλήματος στον πλανήτη. Τα ματς είναι διαθέσιμα σε live streaming στο www.betonalfa.com.cy.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Comments are closed.