Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

Σκοποβολή: Χρυσός ο Κυριάκου, χάλκινος ο Μακρής στο Τραπ!

30 Μαΐου, 2019
366 Views
0 Comments
Σκοποβολή: Χρυσός ο Κυριάκου, χάλκινος ο Μακρής στο Τραπ!

Στο βάθρο ανέβηκαν και οι δύο σκοπευτές που εκπροσώπησαν την Κύπρο στο Τραπ Ανδρών στους ΑΜΚΕ του Μαυροβουνίου, με τον Νικόλα Κυριάκου να κερδίζει μάλιστα το χρυσό μετάλλιο (9ο για τη χώρα μας) και τον Ανδρέα Μακρή να παίρνει το χάλκινο!

Το πρωί της Πέμπτης, Κυριάκου (117/125) και Μακρής (119/125) πέρασαν με άνεση στον τελικό του μεσημεριού, στον οποίον κατέλαβαν την πρώτη και τρίτη θέση αντίστοιχα.

Για το χρυσό μετάλλιο χρειάστηκε σουτ-οφ, καθώς ο Κυριάκου και ο Μαλτέζος Κετκούτι ισοβάθμησαν με 44/50 και στον «ξαφνικό θάνατο» επικράτησε ο Κύπριος σκοπευτής. Ο χάλκινος Μακρής κατέλαβε την τρίτη θέση με 35 επιτυχίες στους πρώτους 40 δίσκους.

Αεροβόλο Πιστόλι Γυναικών: Μια 4η θέση κι ένας αποκλεισμός

Αντιθέτως, στο Αεροβόλο Πιστόλι Ανδρών οι σκοπευτές μας δεν κατάφεραν να κερδίσουν μετάλλιο, καθώς αφενός ο Χρίστος Γερασίμου έμεινε με 537 βαθμούς εκτός τελικού, ενώ ο Χρίστος Μακρυγιάννης, που πήρε την πρόκριση για τον τελικό με 558 βαθμούς, κατετάγη τέταρτος με επίδοση 193.1.

Αεροβόλο Πιστόλι Γυναικών: Τελικό και οι δύο, αλλά…

Ούτε στο Αεροβόλο Πιστόλι Γυναικών κατάφερε η Κύπρος να πάρει μετάλλιο, παρότι τόσο η Παναγιώτα Χαραλάμπους, όσο και η Κωνσταντίνα Πρατσή, προκρίθηκαν στον τελικό. Οι σκοπεύτριές μας πλησίασαν σχετικά στην… πηγή αλλά δεν ήπιαν νερό, καθώς πήραν τις δύο επόμενες θέσεις μετά από αυτές του βάθρου. Συγκεκριμένα, η Χαραλάμπους κατετάγη 4η με 191.7 βαθμούς και η Πρατσή 5η με 166.2.

Του απεσταλμένου της ΕΑΚ Ευτύχιου Γιαξή

Comments are closed.