Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

ΛΑΖΟΣ:Έχουμε τη δυνατότητα να φέρουμε παίκτες ισάξιους και καλύτερους

30 Μαΐου, 2019
5872 Views
0 Comments
ΛΑΖΟΣ:Έχουμε τη δυνατότητα να φέρουμε παίκτες ισάξιους και καλύτερους

Ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Δημήτρης Λάζος, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για την τακτική και καταστατική γενική συνέλευση, για τις αποχωρήσεις από το ρόστερ, τον Μαργκάσα, τον Κωστή και τον Κορέια.

Είχε κόσμο στην συνέλευση; «Είχε αρκετό κόσμο από πλευράς των μελών του σωματείου. Λύθηκαν οι όποιες απορίες υπήρξαν σε όλα τα μέλη του σωματείου και από εκεί και πέρα καθορίστηκε το νέο δ.σ. για τα επόμενα δυο χρόνια. Παρόλο που δεν έχουν καθοριστεί τα πόστα που θα αναλάβει ο καθένας, συνεχίζουμε με την ίδια πολιτική, με σκοπό να δημιουργηθεί μια ανταγωνιστική ομάδα. Για να γνωρίζει ο κόσμος, εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός και θα είναι ο ίδιος με την περσινή σεζόν».

Τα χρήματα που έπαιρναν οι Τιάγκο και Μαργκάσα για παράδειγμα, με τα ίδια ποσά, θα πάρετε άλλους ποδοσφαιριστές; «Πολύ πιθανό. Μπορεί να θέλει να δαπανήσει περισσότερα χρήματα όμως ο προπονητής για μια διαφορετική θέση. Επομένως, πρέπει οι Πουρσαϊτίδης και Παπαϊωάννου να πάρουν τις σωστές αποφάσεις. Εμείς δεν ασχολούμαστε με το πόσα θα δώσουν στον κάθε ποδοσφαιριστή. Η διοίκηση θέλει να τηρείται αυστηρά ο προϋπολογισμός».

Υπάρχει ένα έλλειμμα στο σωματείο; «Γύρω στις 200.000+, το ρίξαμε σε 70.000. Είναι ταμειακό έλλειμμα και έχουν αναλυθεί πράγματα τα οποία αν δεν προσέξουμε θα φέρουμε το σωματείο μας σε κίνδυνο».

Έγινε πρόταση για τον Γκολομπάρτ; «Ναι και την έχουμε απορρίψει. Από το εξωτερικό. Το δ.σ. έκρινε ότι δεν ανταποκρίνεται η πρόταση στις απαιτήσεις, έτσι απορρίφθηκε, δεν έχουμε οποιαδήποτε πρόταση για άλλον ποδοσφαιριστή»

Υπάρχουν αρκετές αποχωρήσεις από το ρόστερ: «Είναι ο Τιάγκο, ο Μαργκάσα, ο Φουστάρ, ο Βεσελόφσκι, ο Άγκους, ο Σικόρσκι. Αποχωρούν παίκτες από την βασική εντεκάδα. Όμως έχουμε τους παίκτες πίσω από αυτούς όπως ο Κωστή, που δεν πωλείται. Σε κάποιους ποδοσφαιριστές υπάρχουν κόκκινες γραμμές και δεν είναι προς πώληση. Έχουμε τη δυνατότητα να φέρουμε παίκτες ισάξιους και καλύτερους».

Υπάρχει μια φημολογία ότι ο κ. Πουρσαϊτίδης δεν θέλει να φύγουν άλλοι ποδοσφαιριστές. Ισχύει; «Δεν ισχύει σε καμία περίπτωση αυτή η φημολογία. Ασφαλώς και θέλει να παραμείνουν κάποιοι ποδοσφαιριστές, όμως αντιλαμβάνεστε ότι αν αποχωρήσει ένας παίκτης και μπει ένα σεβαστό ποσό στον προϋπολογισμό, θα μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα μέρος του για τον αντικαταστάτη του».

Για τον Μαργκάσα και τον Κορέια: «Κατ’ αρχήν είχαμε την Τρίτη μια τελευταία προσπάθεια να μεταπείσουμε τον ποδοσφαιριστή. Είχαμε προσφέρει ένα διετές συμβόλαιο. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια. Φεύγει ένα παίκτης 34 χρονών, παίρνουμε 50.000 θα μπει και ένα ποσό από τα εισπρακτέα στον προϋπολογισμό. Όσο αφορά τον Κορέια, αυτό που θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τον κόσμο είναι ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο».

Comments are closed.