25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024

Το νέο ΔΣ της Νέας Σαλαμίνας

By on 29 Μαΐου, 2019 0 6669 Views

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο με επιτυχία η Γενική εκλογική καταστατική συνέλευση του σωματείου μας στη αίθουσα πολιτιστικών εκδηλώσεων του πρώην Συνεργατικού Ταμιευτηρίου ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ στη Λάρνακα.

Στη συνέλευση συζητήθηκαν όλα θα θέματα που απασχολούν το σωματείο μας και ευχαριστούμε ιδιαίτερα όλα τα μέλη του σωματείου μας που παρεβρέθησαν και καθόρισαν την πολιτική του σωματείου μας για τα επόμενα 2 χρόνια καθώς και εκλέξαν το καινούργιο Διοικητικό Συμβούλιο.

Το καινούργιο Διοικητικό Συμβούλιο αποτελείται από τους : Γιάγκος Γιάγκου, Χρυσοστόμου Γιάννος, Φλουρέντζου Αντρέας, Κουκλής Ελένιος, Κωνσταντίνου Γιώργος, Λάρκου Χριστόφορος, Λάζος Δημήτρης, Μελεμενής Μιχάλης, Θουκυδίδης Θουκής, Παναγιώτου Κωνσταντίνος, Χρυσοστόμου Νεόφυτος, Δημητρίου Σπύρος, Χριστοδούλου Χρήστος, Σκορδής Ηλία.

Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Χριστιάνα Χριστοφή, Έλενα Κωνσταντίνου και Γερόλεμο Μίσιη για την προσφορά τους στο σωματείο μας.

Η επόμενη μέρα μας βρίσκει πιο δυνατούς σε όλα τα επίπεδα εξυπηρετώντας τα συμφέροντα αυτής της μεγάλης ιδέας που ονομάζεται ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ