Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

Συνεχίζουν Λόππας και Σακκάς για επάνοδο…της Αλκής

29 Μαΐου, 2019
671 Views
0 Comments
Συνεχίζουν Λόππας και Σακκάς για επάνοδο…της Αλκής

Η Αλκή εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αναφέρει ότι συνεχίζει ο Άντης Λόππας στην προεδρία, ενώ θα παραμείνει και ο Κώστας Σακκάς στην τεχνική ηγεσία.

Αναλυτικά:

Ο Άντης Λόππας εξελέγη πρόεδρος της Αλκής χωρίς ανθυποψήφιο στη σημερινή Γενική Συνέλευση της ομάδας μας, που έγινε στο Κοινοτικό Συμβούλιο Ορόκλινης.

Τις 14 θέσεις των μελών καταλαμβάνουν οι: Ανδρέας Αριστείδου, Γιώργος Πτωχόπουλος, Μάριος Γεωργίου, Χριστόδουλος Ττοουλιάς, Χρίστος Τζιάμπος, Ανδρέας Θεοδοσίου, Ανδρέας Θεοδούλου, Μιχάλης Τζιάμπος, Πάρης Ευαγγέλου, Ευάγγελος Ευαγγέλου, Κωστάκης Νικολαΐδης, Γιώργος Φώκου, Ανδρέας Νικολάου και Γεώργιος Τ. Γεωργίου.

Στη Συνέλευση έδωσαν το παρών τους αρκετά άτομα που αποτελούσαν το 80% των εγγεγραμμένων μελών. Ήταν κάτι το οποίο ικανοποίησε όλους και το σημείωσε στην ομιλία του ο Άντης Λόππας.

Ο κ. Λόππας αποκάλυψε ότι ο Κώστας Σακκάς και το επιτελείο του θα παραμείνουν στην ομάδα μας και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Επίσης συστάθηκε επιτροπή η οποία θα ασχολείται με όλα τα θέματα που απασχολούν το σωματείο και θα έχει συνάντηση μια φορά τον μήνα μαζί με τον πρόεδρο, ώστε να συζητούνται τα προβλήματα και να αναζητούνται τρόποι επίλυσης.

Στην ομιλία του ο πρόεδρος χαρακτήρισε επιτυχημένη τη χρονιά που έφυγε παρά τον υποβιβασμό, αφού η ομάδα ήταν άκρως ανταγωνιστική και δικαίωσε τις προσδοκίες όλων. Επεσήμανε ότι το οικονομικό πιέζει την ομάδα και πως τα δεδομένα θα είναι δυσκολότερα τη νέα περίοδο. Κάλεσε όλους τους φίλους της Αλκής να είναι ενεργοί σε αυτή την προσπάθεια.

«Στόχος μας τη νέα περίοδο είναι να μην ξεπεράσουμε τις οικονομικές μας δυνατότητες. Θα δημιουργήσουμε μια ομάδα μια ομάδα που θα είναι ανταγωνιστική και θα διεκδικήσει την άνοδο στην Α’ κατηγορία», σημείωσε ο πρόεδρος Άντης Λόππας.

Comments are closed.