ΔΙΕΘΝΗ
Like

Τελικοί με ΣΟΥΠΕΡ αποδόσεις και Buıld & Bet στην BET ON ALFA

28 Μαΐου, 2019
291 Views
0 Comments
Τελικοί με ΣΟΥΠΕΡ αποδόσεις και Buıld & Bet στην BET ON ALFA

Τελικοί με ΣΟΥΠΕΡ αποδόσεις και Buıld & Bet στην BET ON ALFA

Βδομάδα τελικών στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και η BET ON ALFA σας προσφέρει τη δυνατότητα να κάνετε τις προβλέψεις σας, διεκδικώντας κέρδη και απολαμβάνοντας τις ματσάρες που θα γίνουν στο Μπακού και στη Μαδρίτη.

Χρονικά πρώτος θα γίνει ο τελικός του Europa League, την Τετάρτη στο Μπακού που θα είναι λονδρέζικη υπόθεση ανάμεσα στην Τσέλσι και την Άρσεναλ και θα ακολουθήσει το Σάββατο ο τελικός του Champıons League στη Μαδρίτη, μεταξύ της Τότεναμ και της Λίβερπουλ.

Προσφέρονται στην BET ON ALFA εξαιρετικές αποδόσεις και μεγάλη γκάμα στοιχηματικών επιλογών. Μπορείτε να δείτε online τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε τα πρακτορεία της BET ON ALFA Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Για τους δύο τελικούς, μπορείτε μέσω του Buıld & Bet να κάνετε πολλές επιλογές από τον ίδιο αγώνα και να αυξήσετε τα πιθανά κέρδη σας. Όσον αφορά τους νικητές των δύο διοργανώσεων, στο Europa League, φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου είναι η Τσέλσι με απόδοση 1.70, ενώ η απόδοση της Άρσεναλ είναι 2.15 και στο Champions League, με απόδοση 1.40 προβάλλει σαν πολύ μεγάλο φαβορί για να σηκώσει το τρόπαιο η Λίβερπουλ, με την απόδοση της Τότεναμ να είναι στο 2.75.

Προσφέρονται και άλλες πάρα πολλές στοιχηματικές επιλογές για τους τελικούς των δύο διοργανώσεων της UEFA.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Comments are closed.