ΔΙΕΘΝΗ
Like

Οι τρομερές σκηνές μετά την ιστορική άνοδο της Ουνιόν Βερολίνου! (vids)

28 Μαΐου, 2019
320 Views
0 Comments
Οι τρομερές σκηνές μετά την ιστορική άνοδο της Ουνιόν Βερολίνου! (vids)

Το σφύριγμα της λήξης στο δεύτερο παιχνίδι των μπαράζ υποβιβασμού/ανόδου στη Bundesliga σήμανε την έναρξη του μεγάλου πάρτι για την Ουνιόν Βερολίνου που ανέβηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στην πρώτη κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου! 

Η Ουνιόν κατάφερε να κρατήσει το 0-0 στον επαναληπτικό κόντρα στη Στουτγκάρδη του Τάσου Δώνη και του Μάριο Γκόμες, με αποτέλεσμα, το εκτός έδρας 2-2 από το πρώτο ματς να είναι αρκετό ώστε να γραφτεί ιστορία. 

Με το σφύριγμα της λήξης, εκατοντάδες κόσμος «πλημμύρισε» τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου για να πανηγυρίσει την ιστορική άνοδο, αφού ποτέ ξανά η Ουνιόν δεν είχε καταφέρει να βρεθεί στο ανώτατο επίπεδο του γερμανικού ποδοσφαίρου. 

Δείτε τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν: 

Embedded video

Felix Tamsut@ftamsut

Mad, mad scenes at the Stadion an der alten Försterei as Union Berlin are promoted to the Bundesliga for the first time ever after a scoreless draw against Stuttgart.

(Via @alorenza) 98211:06 PM – May 27, 2019219 people are talking about thisTwitter Ads info and privacy

Embedded video

COPA90@COPA90

?

Premium German scenes as Union Berlin are promoted to the Bundesliga for the first time 2,11110:39 PM – May 27, 2019520 people are talking about thisTwitter Ads info and privacyΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ:  Facebook

Comments are closed.