19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • N.ΣΑΛΑΜΙΝΑ:Σε αναμονή για Μαργκάσα-Κορέια(Καμιά επίσημη πρόταση)

N.ΣΑΛΑΜΙΝΑ:Σε αναμονή για Μαργκάσα-Κορέια(Καμιά επίσημη πρόταση)

By on 27 Μαΐου, 2019 0 440 Views

Για τα σημαντικά θέματα που αφορούν τη Νέα Σαλαμίνα μίλησε στον Super Sport fm 104.0 ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Δημήτρης Λάζος.

Τι γίνεται με το θέμα Ρενάτο Μαργκάσα; «Δεν γνωρίζουμε κάτι περισσότερο πέραν από αυτά που λέγονται και γράφονται. Γνωρίζουμε ότι δεν ήρθε οποιαδήποτε πρόταση, ο Ρενάτο είναι ποδοσφαιριστής της Νέας Σαλαμίνας, τον θέλουμε στο ρόστερ μας. Εμείς του σταθήκαμε στα δύσκολα, τον αγκαλιάσαμε, τον φέραμε στην ομάδα, τον κάναμε αρχηγό και τον αγάπησε και ο κόσμος. Αν αποφασίσει ο ίδιος να πάει σε άλλη ομάδα και εφόσον πληρωθεί η ρήτρα που ο ίδιο έβαλε θα του ευχηθούμε καλή συνέχεια και θα προχωρήσουμε».

Το μπάτζετ της νέας χρονιά θα είναι ευέλικτο η υπάρχει συγκεκριμένο ύψος; «Το μπάτζετ έχει συγκεκριμένο ύψος και ο προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής θα πρέπει να κινηθούν σε αυτά τα πλαίσια. Οι ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν ήταν τα μεγάλα συμβόλαια. Ο Σάββας Πουρσαιτίδη και ο Μάκης Παπαϊωάννου έδειξαν ότι μπορούν να αντικαταστήσουν ποδοσφαιριστές και τους έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη».

Με τον Άντερσον Κορέια τι γίνεται; «Όχι δεν έχουμε επίσημη πρόταση, είναι ποδοσφαιριστής μας, συνεχίζει κοντά μας για την ώρα και αν και εφόσον έρθει πρόταση Θα την εξετάσουμε και θα λειτουργήσουμε με γνώμονα το καλό του σωματείου, Έχουμε τον καλύτερο προπονητή, κατάλληλο τεχνικό διευθυντή  και πιστεύουμε ότι θα φτιάξουμε δυνατή ομάδα».

Ποιοι έχουν αποχωρήσει και επίσημα από την ομάδα; «Επίσημα έχει αποχωρήσει ο Τιάγκο, ο Άγκους, ο Σικόρσκι και ο Φουτσάρ, κανείς άλλος».