ΑΠΟΕΛ
Like

Ν.ΜΙΧΑΗΛ:Το ΑΠΟΕΛ ο μεγάλος στόχος για μένα και η Εθνική ομάδα

27 Μαΐου, 2019
3951 Views
0 Comments
Ν.ΜΙΧΑΗΛ:Το ΑΠΟΕΛ ο μεγάλος στόχος για μένα και η Εθνική ομάδα

Ο Νεόφυτος Μιχαήλ μίλησε για την παρουσία του στον ΠΑΣ Γιάννινα, την προοπτική του ΑΠΟΕΛ, αλλά και τη νέα πρόκληση της Εθνικής.
Οι δηλώσεις του στον Super Sport FM 104.0,

Πως σχολιάζεις την παρουσία σου στον ΠΑΣ; «Αν με ρωτούσες πριν ξεκινήσει η σεζόν για το πως θα μου φαινόταν να έπαιζα 12 παιχνίδια και με καλή παρουσία, θα έλεγα ότι θα είναι δύσκολο να γίνει. Έκανα μια καλή χρονιά αν και η ομάδα υποβιβάστηκε. Είμαι ευχαριστημένος από την παρουσία μου, αλλά και το ότι κλήθηκα στην Εθνική».

Πως βίωσες την πρώτη σου χρονιά αγωνιζόμενος στο εξωτερικό; «Ήταν κάτι καινούργιο για μένα. Πρώτη φορά βρήκα στο εξωτερικό. Το πρωτάθλημα στην Ελλάδα είναι ψηλού επιπέδου. Υπάρχουν ομάδες με πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές με ευρωπαϊκή παρουσία. Η ομάδα πάλευε για να σωθεί, όμως δεν τα κατάφερε. Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση μου».

Ισχύει το ενδιαφέρον από τη Λαμία; «Η θέση του τερματοφύλακα είναι δύσκολη. Για μένα το σημαντικό είναι να μην χαθεί ότι έχτισα. Δεν θέλω του χρόνου να είμαι στον πάγκο και να μην παίξω ούτε σε ένα παιχνίδι. Αν υπάρχει πρόταση, εγώ θέλω να παίξω. Θέλω να αγωνίζομαι. Όσα περισσότερα παιχνίδια μπορώ, θέλω να παίξω».

Ποια είναι τα δεδομένα με τη συνεργασία σου με το ΑΠΟΕΛ; «Ο δανεισμός μου στον ΠΑΣ ήταν για δύο χρόνια. Η ομάδα υποβιβάστηκε και είναι περίπλοκο. Ο πρόεδρος της ομάδας μου είπε ότι θέλει να μείνω και του χρόνου. Με τα δεδομένα που υπάρχουν, μάλλον ξεκινώ προετοιμασία για το ΑΠΟΕΛ».

Πότε λήγει το συμβόλαιο σου με το ΑΠΟΕΛ; «Έχω ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο με το ΑΠΟΕΛ. Έγινε κουβέντα του μάνατζερ μου με τον προπονητή, αλλά τίποτε περισσότερο. Ξέρω ότι με παρακολούθησαν και είναι ευχαριστημένοι, όμως δεν υπάρχει κάτι δεδομένο. Τον πρώτο λόγο έχει το ΑΠΟΕΛ, Θέλω να παίξω βασικός στο ΑΠΟΕΛ, αυτός είναι ο μεγάλος στόχος για μένα».

Πως προσεγγίζεται στην Εθνική τα παιχνίδια με Σκοτία και Ρωσία; «Είναι δύο δύσκολα παιχνίδια. Ειδικά η Ρωσία είναι μια δυνατή ομάδα. Είμαστε η Κύπρος, ξέρουμε τις δυνατότητες μας, όμως υπάρχει θέληση για το κάτι παραπάνω. Σε κάποια φάση, μπορεί σε κάποιο από αυτά τα παιχνίδια να τα καταφέρουμε. Ευελπιστούμε για το καλύτερο».

Πως σχολιάζεις το συναγωνισμό για τη θέση του τερματοφύλακα; «Άλλες χρονιές ήταν πιο δύσκολο, φέτος όμως με τα παιχνίδια που έχω, θεωρώ ότι μπορώ να προσφέρω κάτι περισσότερο στην Εθνική. Ο προπονητής θα αποφασίσει, όμως είμαι έτοιμος να βοηθήσω την Εθνική».

Comments are closed.