Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

Όλα έτοιμα για τη φιέστα των Παιδικών Πρωταθλημάτων Grassroots ΠΟΑ

23 Μαΐου, 2019
374 Views
0 Comments
Όλα έτοιμα για τη φιέστα των Παιδικών Πρωταθλημάτων Grassroots ΠΟΑ

Σε ρυθμούς γιορτής με τη διοργάνωση της φιέστας των Παιδικών Πρωταθλημάτων Grassroots ΠΟΑ που διοργανώνει η ΚΟΠ.

Το απόγευμα της Παρασκευής (24/5) στα γήπεδα του NUEVO CAMPO στη Λευκωσία, πέφτει η αυλαία της φετινής χρονιάς με τη συμμετοχή εκατοντάδων παιδιών που θα απολαύσουν το αγαπημένο τους άθλημα.

Στη μεγάλη παιδική φιέστα θα λάβουν μέρος 76 ομάδες από 60 Ακαδημίες που συμμετέχουν στα Πρωταθλήματα Grassroots και το πρόγραμμα περιλαμβάνει βράβευση όλων των ομάδων που θα λάβουν μέρος στη φιέστα και επιπρόσθετα θα γίνουν δώδεκα ειδικές βραβεύσεις ακαδημιών.

Οι αγώνες θα αρχίσουν στις 17:00 και θα ολοκληρωθούν στις 22:00.

Ενόψει της φιέστας της Παρασκευής, ο ΠΟΑ και η ΚΟΠ, διοργάνωσαν στην Murphy’s στη Λευκωσία Συνέντευξη Τύπου.

Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΟΠ Ανθούλης Μυλωνάς εκ μέρους της Ομοσπονδίας και του Προέδρου της, ευχαρίστησε τον ΠΟΑ για τη στήριξη του στο παιδικό ποδόσφαιρο, τονίζοντας πως μέσα από αυτή τη συνεργασία ενισχύθηκε το πλάνο για τη διοργάνωση και προώθηση των πρωταθλημάτων Grassroots.

«Κάθε χρόνο ολοκληρώνεται η αγωνιστική δραστηριότητα με τη φιέστα που προσελκύει χιλιάδες κόσμο και απολαμβάνουν τη συμμετοχή εκατοντάδες παιδιά και είμαστε βέβαιοι πως και η φιέστα της Παρασκευής θα δώσει ξανά την ευκαιρία στα παιδιά να απολαύσουν το αγαπημένο τους άθλημα», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Μυλωνάς.

Από την πλευρά του ο Γενικός Διευθυντής του ΠΟΑ Νίκος Παπακυριακού επισήμανε πως το μεγαλύτερο κέρδος της συνεργασίας ΚΟΠ – ΠΟΑ ήταν η συμμετοχή χιλιάδων παιδιών στις παιδικές διοργανώσεις της Ομοσπονδίας τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Μέσα από τη διοργάνωση των Πρωταθλημάτων της ΚΟΠ έχει επιτευχθεί η συμμετοχή όλων των ακαδημιών κάτω από την ομπρέλα της Ομοσπονδίας και αυτό είναι πολύ σημαντικό για το ποδόσφαιρο μας. Μέσα από αυτά τα πρωταθλήματα βγαίνουν τα ταλέντα που θα στηρίξουν το μέλλον του ποδοσφαίρου μας και ελπίζουμε να έχουν τις ευκαιρίες τους για να προχωρήσουν».

Ο Τεχνικός Διευθυντής της ΚΟΠ Σάββας Κωνσταντίνου μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Το ταξίδι που ξεκινήσαμε μαζί με τον Οργανισμό Αγελαδοτρόφων πριν 4 χρόνια συνεχίζει να είναι ονειρεμένο με μεγάλες συγκινήσεις και χαρές που μας προσφέρουν κάθε Σάββατο χιλιάδες παιδιά στα γήπεδα.

Η σημερινή μας συνάντηση συνδέεται με την μεγάλη ετήσια φιέστα που διοργανώνουμε την Παρασκευή στα γήπεδα NUEVO CAMPO στην Λευκωσία.

Επίκεντρο της φιέστας είναι τα παιδιά και για τον λόγο αυτό θα διοργανωθούν 532 εφτάλεπτοι αγώνες. Επίσης στο χώρο της φιέστας ο χορηγός μας έχει φροντίσει να υπάρχουν ψυχαγωγικά διαδραστικά παιχνίδια όπου τα παιδιά και οι γονείς θα μπορούν να συμμετέχουν.

Στα περίπου 1100 παιδιά που θα παρευρεθούν στην αυριανή φιέστα θα απονεμηθούν μετάλλια.

Σημειώνεται ότι στα πλαίσια της προστασίας των παιδιών και για αποφόρτιση τους από την πίεση των αποτελεσμάτων που τους εξασκούσαμε προπονητές και γονείς, για πρώτη φορά φέτος η Ομοσπονδία έχει καταργήσει όλες τις βαθμολογίες και προκρίσεις εκτός από την ηλικιακή κατηγορία Κ13. Είσαστε όλοι ευπρόσδεκτοι για να παρακολουθήσετε τη μεγάλη παιδική φιέστα».

Comments are closed.