28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Τα κριτήρια για το νέο προπονητή της Ομόνοιας.Ποιοί μένουν -ποιοί φέυγουν

Τα κριτήρια για το νέο προπονητή της Ομόνοιας.Ποιοί μένουν -ποιοί φέυγουν

By on 22 Μαΐου, 2019 0 4462 Views

Ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, μίλησε για όλα τα θέματα που αφορούν τους «πράσινους». Τον Γιάννη Αναστασίου, τον αντικαταστάτη του, το Μακάρειο, το τηλεοπτικό και τις αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών. Πιο κάτω οι δηλώσεις του στον Super Sport FM 104.0

Για την απόφαση της Ομόνοιας για τον Γιάννη Αναστασίου…

«Πάρθηκε αυτή η απόφαση, σύμφωνα με τη φιλοσοφία όπου πρόεδρος και διοίκηση λειτουργούν. Όλοι είναι υπό διαρκή αξιολόγηση. Με αυτή τη λογική πάρθηκε η απόφαση, επί της ευκαιρίας θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε, ανέλαβε την ομάδα σε μια δύσκολη χρονική περίοδο. Η ομάδα βρίσκεται σε πορεία αναζήτησης του νέου προπονητή».

Όπως δήλωσε και ο Σταύρος Παπασταύρου, δεν παίζει ρόλο αν ο οποιοσδήποτε διατηρεί συμβόλαιο με την ομάδα…

«Ναι, η ύπαρξη ενός συμβολαίου δεν είναι λόγος να συνεχίζεται μια συνεργασία. Με αυτή τη φιλοσοφία λειτουργεί η διοίκηση και πάνω σε αυτό θα προχωρήσει».

Σε ποιο στάδιο είναι η εξεύρεση του νέου προπονητή;

«Είναι στα αρχικά στάδια. Την περασμένη Δευτέρα αποχώρησε ο κ. Αναστασίου. Όσο το δυνατόν νωρίτερα, τόσο το καλύτερο. Βρισκόμαστε στο στάδιο αξιολόγησης και θα επιδιώξουμε ο προπονητής μας να θεωρείται προσωπικότητα, να μπορεί να αντέξει συνθήκες πίεσης και να έχει κάνει πρωταθλητισμό ακόμη καλύτερα. Φυσικά, βλέπουμε την αγωνιστική του φιλοσοφία, το χαρακτήρα και τη δουλειά του».

Για τα ονόματα παικτών που ακούγονται;

«Δεν υπάρχει λόγος να σχολιάζουμε ένα ένα τα ονόματα. Όταν ένας παίκτης έχει συμβόλαιο με την ομάδα του, θα απευθύνουμε στην ομάδα του, αν είναι ελεύθερος θα μιλήσουμε στον ίδιο. Θέλουμε να λειτουργούμε στα πλαίσια των κανονισμών και της ηθικής».

Σε ποιο στάδιο βρίσκονται οι συζητήσεις για το Μακάρειο;

«Έχουμε υποβάλει στον ΚΟΑ την ολοκληρωμένη μας πρόταση μαζί με την κοστολόγηση και είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε τα έργα όταν μας δώσει την έγκριση ο ΚΟΑ. Ανεξάρτητα από αυτό, περιμένουμε την απάντηση του ΚΟΑ, κατά πόσο θα μας παραχωρήσει από την επόμενη σεζόν το γήπεδο, με το ίδιο καθεστώς και τις ίδιες συνθήκες που το χρησιμοποιούν οι άλλες ομάδες. Ο χρόνος πιέζει και είναι αναγκαίο να τελειώσει το θέμα. Αν δεν προκύψει συμφωνία θα προχωρήσει η διοίκηση στα επόμενα βήματα».

Για τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγω για το «Αμμόχωστος;

«Δεν έχει συζητήσει οτιδήποτε η διοίκηση, πέρα από το ΓΣΠ και το Μακάρειο».

Για τις αποχωρήσεις;

«Έχει ενημερωθεί ο Λόρα ότι δεν θα ανανεωθεί η μεταξύ μας συνεργασία. Έχει ολοκληρωθεί ο δανεισμός του Ατζαγκούν. Όπως είναι τα δεδομένα δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία με τους Βύντρα και Άλεξ Σοάρες. Έχουν ενημερωθεί ο Λοε, ο Γκαφούρ ο Εντρένα και ο Ζίβετς ότι θα αποχωρήσουν. Ίσως προστεθούν και άλλοι ποδοσφαιριστές σε αυτή την λίστα