Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

Οι βραβεύεσεις των κορυφαίων του ποδοσφαίρου

21 Μαΐου, 2019
431 Views
0 Comments
Οι βραβεύεσεις των κορυφαίων του ποδοσφαίρου

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου βράβευσε τους κορυφαίους της χρονιάς στην ετήσια γιορτή του ποδοσφαίρου που πραγματοποιήθηκε στο Pavilion στη Λευκωσία και μεταδόθηκε απευθεία από το ΡΙΚ 2.

Αναλυτικά οι βραβεύσεις:

Κορυφαίος προπονητής του Πρωταθλήματος Cyta μετά από ψηφοφορία των προπονητών των ομάδων Α’ Κατηγορίας αναδείχτηκε ο Πάολο Τραμεζάνι του ΑΠΟΕΛ.

Κορυφαίος ποδοσφαιριστής του Πρωταθλήματος Cyta, επίσης μετά από ψηφοφορία των προπονητών των ομάδων Α’ Κατηγορίας έχει αναδείχτηκε ο ΙβάνΤρισκόφσκι της ΑΕΚ.

Οι προπονητές των ομάδων Α’ Κατηγορίας ψήφισαν ως κορυφαίο νέο ποδοσφαιριστή του Πρωταθλήματος Cyta το  Ματία Σπόλιαριτς της Αλκής.

Οι προπονητές των ομάδων του Πρωταθλήματος Νέων U19 ψήφισαν ως κορυφαίο ποδοσφαιριστή κάτω των 19 ετών τον Ιωάννη Κωστή της Νέας Σαλαμίνας.

Ο Κωνσταντίνος Γεωργαλλίδης της Ανόρθωσης ψηφίστηκε από τους προπονητές ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής κάτω των 17 ετών.

Στο Πρωτάθλημα Γυναικών, κορυφαία ποδοσφαιρίστρια ψηφίστηκε από τους προπονητές των ομάδων του Γυναικείου Πρωταθλήματος η Ελένη Μάρκου των Apollon Ladies.

Ο Τάσος Σκαμπύλης της Ομόνοιας ψηφίστηκε από τους προπονητές του Πρωταθλήματος Futsal ως ο κορυφαίος του Πρωταθλήματος Futsal.

Καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής στο Futsal ψηφίστηκε από τους προπονητές ο Αλέξης Τσίτσος της Αραράτ / Fonbet.

Κορυφαίοι διαιτητές της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 οι  Γιώργος Νικολάου και  Τιμόθεος Χριστοφή και κορυφαίοι βοηθοί διαιτητές ο ΧαράλαμποςΧαραλάμπους και ο Μάριος Καλογήρου.

Βραβεύτηκαν επίσης οι πρώτοι σκόρερ των Πρωταθλημάτων Α’, Β’ και Γ’ Κατηγορίας. Στην Α’ Κατηγορία ο Νέμετς (Πάφος), στη Β’ Κατηγορία ο Ράμος (Ολυμπιακός) και στη Γ’ Κατηγορία ο Παναγιώτης Παναγιώτου (Ομόνοια Ψευδά).

Απονομή έγινε στις πρωταθλήτριες ομάδες των μικρών μας κατηγορίων, Εθνικό Άχνας (Β’ Κατηγορίας), το Διγενή Μόρφου (Γ’ Κατηγορία), τον Ηρακλή Γερολάκκου (Επίλεκτη ΣΤΟΚ), την πρωταθλήτρια Futsal Ομόνοια και στην ομάδα Apollon Ladies για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Γυναικών.

Τιμητικές βραβεύσεις*Μεταθανάτια τιμή στον αείμνηστο Σάββα Λαγούδη, που διετέλεσε μέλος του διοικητικού συμβουλίου και πρόεδρος της ΚΟΠ

*Οι πιστοί φίλαθλοι της Εθνικής μας Παναγιώτης Καλλής και Χαρίλαος Βελάρης

*Ο προπονητής της ομάδας Παίδων της ΕΝΑΔ Γιώργος Γεωργίου για την αγάπη και την αφοσίωσή του στο ποδόσφαιρο

*Ο Κωνσταντίνος Μακρίδης για τη μακρόχρονη προσφορά του στην Εθνική μας.

*Ο Κλεάνθης Γεωργιάδης, για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό γενικότερα.

*Απόλλων και ΑΕΚ  για την πορεία τους στην φάση των ομίλων του Europa League

*Η πρωταθλήτρια Cyta ομάδα του ΑΠΟΕΛ

Comments are closed.