Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

Δικαίωση και τιμωρία…όπως τα βλέπει ο Μερκής

19 Μαΐου, 2019
2840 Views
0 Comments
Δικαίωση και τιμωρία…όπως τα βλέπει ο Μερκής

Την ανασκόπηση της σεζόν μέσω σόσιαλ μίντια έκανε ο Γιώργος Μερκής.

Η ανάρτηση του:

Μετά από μια διάρκεια 3,5 χρόνων που με βοήθησαν να αξιολογήσω εμπειρίες στην ζωή μου, όχι μόνο σε ποδοσφαιρικό επίπεδο αλλά και ως άνθρωπος, νιώθω περισσότερο δυνατός και ευλογημένος από ποτέ άλλοτε.

Τα τελευταία 3,5 χρόνια βρίσκομαι σε μια ομάδα που με έκανε να νιώσω σημαντικός από την πρώτη μέρα που φόρεσα την φανέλα της. Μου έδωσε την ευκαιρία να ξανακάνω χαρούμενους, τους ανθρώπους που αγαπώ. Να τους κάνω ξανά περήφανους, μέσα από την σκληρή δουλειά που έφερε τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας μου.

Έχω κατακτήσει τα τελευταία 3,5 χρόνια, 4 πρωταθλήματα. Διεκδικώ με τους συμπαίκτες μου το κύπελλο και μου δίνεται η ευκαιρία να γίνω για πρώτη φορά Νταμπλούχος. Έχω αγωνιστεί σε ομίλους του Champions League. Έχω αγωνιστεί στην φάση των «16» του Europa League. Εξακολουθώ να είμαι ενεργό μέλος της Εθνικής Κύπρου. Επιτεύγματα που ελάχιστοι Κύπριοι ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να αξιωθούν να ζήσουν. Να κάνουν δηλαδή πραγματικότητα, τα ποδοσφαιρικά τους όνειρα.

Ξέρω να σέβομαι την ιστορία της κάθε ομάδας που φόρεσα την φανέλα της. Τις τίμησα όλες με θυσίες και ιδρώτα. Και δεν θα σταματήσω ποτέ να διατηρώ αυτό τον σεβασμό απέναντι σε όλους όσους τον αξίζουν. Γιατί οι ομάδες και ο κόσμος υπηρετούν την ιδέα. Και ευτυχώς αυτά δεν ξεθωριάζουν από τους «λίγους» που κρύβονται πίσω από τους πολλούς. Η ανταπόδοση των κόπων έρχεται πάντα σε αυτούς που την αξίζουν.

Έτσι είναι η ζωή. Για κάποιους η επόμενη μέρα είναι η δικαίωση και για κάποιους είναι ο «τιμωρός». Θέλω να ευχαριστήσω τον ΑΠΟΕΛ. Την διοίκηση, την ομάδα και τον κόσμο του. Που με έκαναν κομμάτι της οικογένειας τους. Ξέρουν πολύ καλά ότι όσο φορώ την φανέλα και το σήμα, θα τους ανταποδίδω ότι μου πρόσφεραν τόσο απλόχερα. #champions #des7iny #apoel #punisher

Comments are closed.