Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

Βλέπεις νίκη του Απόλλωνα; Απόδοση 2.75 στην BET ON ALFA

19 Μαΐου, 2019
243 Views
0 Comments
Βλέπεις νίκη του Απόλλωνα; Απόδοση 2.75 στην BET ON ALFA

Με τα ματς ΑΕΚ – Ομόνοια και Νέα Σαλαμίνα – Απόλλων, ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα CYTA Α’ κατηγορίας της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Τα σημερινά ματς αρχίζουν στις 19:00 και θα κρίνουν ποια ομάδα από την ΑΕΚ και τον Απόλλωνα, θα τερματίσει στη δεύτερη θέση.

Για τα δύο σημερινά ματς, προσφέρονται ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις από την BET ON ALFA. Μπορείτε να δείτε onlıne τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της BET ON ALFA Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας. Μην ξεχνάτε και την επιστροφή στην BET ON ALFA του Cash Out που προσφέρεται τόσο onlıne στο www.betonalfa.com.cy, όσο και στα πρακτορεία.

Φαβορί με απόδοση 1.60 είναι η ΑΕΚ για νίκη κόντρα στην Ομόνοια στο ματς που θα γίνει στο ΑΕΚ Αρένα. Το διπλό για νίκη της Ομόνοιας προσφέρεται στο 5.00, ενώ 3.75 είναι η απόδοση του ισόπαλου αποτελέσματος. Το over 2.5 goals προσφέρεται στο 1.80, ενώ απόδοση 1.85 έχουν τόσο το under 2.5 goals, όσο και το goal – goal αν πιστεύετε ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Απόδοση 2.75 έχει το διπλό του Απόλλωνα κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα, ενώ η νίκη των γηπεδούχων στο «Αμμόχωστος» προσφέρεται στο 2.20 και το ισόπαλο αποτέλεσμα στο 3.40. Στο 1.45 είναι η απόδοση του over 2.5 goals, το under 2.5 goals προσφέρεται στο 2.40, ενώ 1.40 είναι η απόδοση του goal – goal

Προσφέρονται και άλλες πάρα πολλές στοιχηματικές επιλογές για τα σημερινά ματς της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Comments are closed.