26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024

Τέλειωσε με τεσσάρα το ΑΠΟΕΛ

By on 18 Μαΐου, 2019 0 4909 Views

Το ΑΠΟΕΛ επικράτησε με 4-0 της ΑΕΛ στο ΓΣΠ για την 10η αγωνιστική των πλέι οφ του Πρωταθλήματος Cyta. Στο τελευταίο παιχνίδι για το πρωτάθλημα, το συγκρότημα του Πάολο Τραμετσάνι πήρε μια ευρεία νίκη, ολοκληρώνοντας ιδανικά με τις υποχρεώσεις του στη διοργάνωση.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Ρόμα Μπέζιακ ο οποίος πέτυχε τα δύο γκολ που άνοιξαν το δρόμο προς την επιτυχία. Αρχικά στο 28΄ εκμεταλλεύτηκε την εξαιρετική ενέργεια του Εφραίμ από αριστερά, βρίσκοντας δίκτυα με κοντινή προβολή. Το 2-0 έγινε στο 57΄ με τον Σλοβένο να εκμεταλλεύεται το τραγικό λάθος του Πρόσεκ και να σκοράρει στην κενή εστία.

Δίκτυα βρήκε και ο Στάθης Αλωνεύτης στο 69΄ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Την παράβαση κέρδισε ο ίδιος μετά από τράβηγμα εντός περιοχής από τον Τζαρσίνιο. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 76΄ με τον Μπάλογκ, ο οποίος πήρε το ριμπάουντ στην απόκρουση του Πρόσεκ σε σουτ του Εφραίμ.

Πάολο Τραμετσάνι και Ντούσαν Κέρκεζ πραγματοποίησαν αρκετές αλλαγές, αφού το μυαλό τους είναι στραμμένο στον τελικό κυπέλλου Coca Cola την ερχόμενη Τετάρτη στο ΓΣΠ.

ΑΠΟΕΛ (Πάολο Τραμετσάνι): Ρόμο, Μερκής (72΄ Καλογήρου), Πολυκάρπου, Κασίνι, Φακινέτι, Ζαχίντ (55΄ Μοράις), Αρτυματάς, Αλωνεύτης, Εφραίμ, Μπέζιακ (75΄ Αρτεμίου), Μπάλογκ

Στον πάγκο: Βάτερμαν, Καζού, Τάμαρι, Κατσαντώνης, Νατέλ, Γιάκολις

ΑΕΛ (Ντούσαν Κέρκεζ): Πρόσεκ, Κυριάκου, Γκοντάλ, Γκαστανιάγα (46΄ Ζντραβκόφσκι), Γουίλερ (60΄ Μιχαηλίδης), Λεάντρο, Φιντέλις, Τζαρσίνιο, Αγκάνοβιτς, Γερολέμου, Μυτίδης (60′ Χουράδο)

Στον πάγκο: Βοζίνια, Τεϊσέιρα, Μακρής, Σχρανχ, Αντάμοβτς

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Χρυσοβαλάντης Θεουλή (Πέτρος Πέτρου – Μιχάλης Μαρίνου), 4ος: Ροβέρτος Κώστα, Παρ.: Κώστας Καπιτανής

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Αρτυματάς

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΓΗΠΕΔΟ: ΓΣΠ

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 4.008 (16 της ΑΕΛ)