Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

Όλα για τη μάχη παραμονής, παίζουν στην BET ON ALFA

18 Μαΐου, 2019
484 Views
0 Comments
Όλα για τη μάχη παραμονής, παίζουν στην BET ON ALFA

Όλα για τη μάχη παραμονής, παίζουν στην BET ON ALFA

Τα δυο ματς, Ανόρθωση – Δόξα και ΕΝΠ – Αλκή που θα αρχίσουν στις 19:00 κρίνουν τη δεύτερη ομάδα που θα υποβιβαστεί στη Β’ κατηγορία και ο αγώνας ΑΠΟΕΛ – ΑΕΛ (18:00) περιλαμβάνονται στο σημερινό πρόγραμμα της 32ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA A’ κατηγορίας.

Προσφέρονται και τα τρία ματς με πολύ καλές αποδόσεις και ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές από την BET ON ALFA. Μπορείτε να δείτε onlıne τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της BET ON ALFA Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας. Μην ξεχνάτε και την επιστροφή στην BET ON ALFA του Cash Out που προσφέρεται τόσο onlıne στο www.betonalfa.com.cy, όσο και στα πρακτορεία.

Αναλυτικά οι αποδόσεις των σημερινών αγώνων:

ΑΝΟΡΘΩΣΗ – ΔΟΞΑ

Θέλει νίκη ή τουλάχιστον να πάρει ττο ίδιο αποτέλεσμα που θα έχει η ΕΝΠ η Δόξα για να εξασφαλίσει την παραμονή της και προβάλλει σαν το πολύ μεγάλο φαβορί για τη νίκη, με την απόδοση του διπλού στο 1.50. Η νίκη της Ανόρθωσης προσφέρεται στο 5.50, ενώ 3.85 είναι η απόδοση του ισόπαλου αποτελέσματος. Στο 1.55 είναι η απόδοση του over 2.5 goals, 2.25 η απόδοση του under 2.5 goals, ενώ αν πιστεύετε ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες, η απόδοση του goal – goal είναι 1.60.

ΕΝΠ – ΑΛΚΗ

Χαρακτηρίστηκε και είναι τελικός παραμονής με την ΕΝΠ μόνο με νίκη να εξασφαλίζει συμμετοχή και στο νέο πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας. Ενώ η Αλκή ακόμα και με ισόπαλο αποτέλεσμα εξασφαλίζει την παραμονή της.

Σε απόδοση 2.00 προσφέρεται η νίκη της ΕΝΠ, στο 3.55 το διπλό για νίκη της Αλκής και στο 3.10 το ισόπαλο αποτέλεσμα. Η απόδοση του over 2.5 goals είναι 2.15, στο 1.55 προσφέρεται το under 2.5 goals, ενώ το  goal – goal, αν πιστύετε ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες, προσφέρεται στο 1.95.

ΑΠΟΕΛ – ΑΕΛ

Βαθμολογικά αδιάφορο το ματς, ανάμεσα στις δύο ομάδες που θα τα πουν ξανά σε λίγες μέρες στον τελικό του κυπέλλου. Προσφέρεται στην απόλυτη ισορροπία, αφού απόδοση 2.60 για τη νίκη έχουν και οι δύο ομάδες, με το ισόπαλο αποτέλεσμα να έχει απόδοση 3.20. Σε απόδοση 2.00 προσφέρεται το over 2.5 goals, στο 1.65 το under 2.5 goals, ενώ η επιλογή goal – goal, αν πιστεύετε ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες, έχει απόδοση 1.80.

Προσφέρονται και άλλες πάρα πολλές στοιχηματικές επιλογές για τα σημερινά ματς της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Comments are closed.