25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Έντονη ενόχληση της Ν.Σαλαμίνας αλλά μιλά με την Ομόνοια

Έντονη ενόχληση της Ν.Σαλαμίνας αλλά μιλά με την Ομόνοια

By on 17 Μαΐου, 2019 0 8770 Views

Εκ μέρους της διοίκησης της Νέας Σαλαμίνας μίλησε στον Super Sport fm 104.0 ο Γιάννος Χρυσοστόμου.

«Να συγχαρώ δημόσια τον Πουρσαιτίδη, τον Βεσελόφσκι και τον Κίνγκσλει για την βράβευση τους. Ο κόσμος όλος και ιδιαίτερα οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές των ομάδων αναγνωρίζουν την δουλειά που γίνεται στην ομάδα μας και είναι μεγάλη τιμή για το σωματείο να έχει τον κορυφαίο προπονητή και δύο ποδοσφαιριστές στην κορυφαία 11άδα. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους»

Ενοχληθήκατε από κάποια πράγματα που έγιναν από πλευράς Ομόνοιας;
«Είναι έντονη η ενόχληση μας για μια σειρά γεγονότων. Δεν θα σταθώ σε αυτό γιατί είμαστε σε επαφή με την επίσημη Ομόνοια. Έγιναν πράγματα που δεν έπρεπε να γίνουν. Δόθηκαν κάποιες εξηγήσει από την επίσημη Ομόνοια και είμαστε σε επαφή για περαιτέρω διευκρινήσεις. Δεν υπάρχει πρόταση για τον Κορέια για την ώρα. Μας χτύπησαν την πόρτα αλλά δεν υπάρχει πρόταση. Η Νέα Σαλαμίνα δεν είναι one stand shop. Οφείλουμε να σεβόμαστε ο ένας τον άλλο χωρίς σκοπιμότητες. Πέρσι κάναμε μια μεταγραφή του Κούσουλου στην Ομόνοια και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα. Οι σχέσεις μας είναι καλές και θα παραμένουν καλές με την Ομόνοια και ήταν ένα ατυχές γεγονός. Το θέμα ξεκίνησε σωστά και στην συνέχεια στράβωσε το θέμα με την Ομόνοια. ΑΝ η Ομόνοια επανέλθει και συνεχίσει να ενδιαφέρεται, εμείς θα ακολουθήσουμε τις σωστές διαδικασίες. Μας διαβιβάστηκε το ενδιαφέρον αλλά από κει και πέρα υπήρξε μια σειρά γεγονότων που μας έχουν ενοχλήσεις, τα συζητήσαμε και είμαστε σε επαφή για να επανατοποθετήσουμε τα πράγματα στην σωστή βάση. Τα γεγονότα αυτά δεν θα επηρεάσουν τις σχέσεις μας».

Πλέον η Νέα Σαλαμίνα είναι σε θέση να πουλάει ποδοσφαιριστές και όχι να ξεπουλάει, το νιώθετε αυτό;
«Δεν αποκλείουμε κανέναν. Ο κάθε ένας μπορεί να αποταθεί με τον σωστό τρόπο στο σωματείο μας και χωρίς προαποκλεισμούς και με βάση τα δεδομένα που έχουμε μπροστά μας θα παίρνονται οι ανάλογες αποφάσεις».

Νιώθετε ότι υπάρχει πίεση στην διοίκηση; Γιατί ο Τιάγκο πάει προς Ομόνοια, ο Βεσελόφσκι δεν δέχθηκε τις βελτιωμένες προτάσεις που του κάνατε και πάει στην Πάφο, είναι και η περίπτωση Κορέια στον αέρα…
«Η Νέα Σαλαμίνα δεν θα σταθεί εμπόδιο σε κανέναν νοουμένου ότι τα δεδομένα που υπάρχουν συνηγορούν στο να παραχωρηθεί κάποιος η όχι. Από κει και πέρα πέρσι αποχώρησε ένας σημαντικός παίκτης όπως ο Καρλάο και τον αναπληρώσαμε. Υπάρχει ένας πολύ καλός προπονητής που δουλεύει με όρεξη. Υπάρχει ένας πετυχημένος τεχνικός διευθυντής και κατάφεραν στο παρελθόν να αντικαταστήσουν καλύτερους ποδοσφαιριστές από αυτούς που ενδέχεται  να αποχωρήσουν. Δεν ανησυχούμε θα αναπληρωθεί επάξια και καλύτερα όποιος αποχωρήσει».

Έχετε προτάσεις για άλλους ποδοσφαιριστές σας;
«Όχι δεν υπάρχει πρόταση. Βολιδοσκοπήσεις είχαμε τους τελευταίους τρεις μήνες και όποιος ενδιαφέρεται πραγματικά να στείλει πρόταση».