28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Απόλυτα υπεύθυνος είναι ο Τιμούρ Κετσπάγια για τις επιλογές ενίσχυσης της Κυρίας

Απόλυτα υπεύθυνος είναι ο Τιμούρ Κετσπάγια για τις επιλογές ενίσχυσης της Κυρίας

By on 15 Μαΐου, 2019 0 3513 Views

Για όλα τα θέματα που αφορούν την Ανόρθωση, μίλησε στον Super Sport FM 104.0, ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Σάββας Πηλακούτας.

Για τις οικονομικές δυσκολίες που υπάρχουν…

«Η επιστολή δεν είχε σκοπό να δει το φως της δημοσιότητας. Είχε σκοπό να φτάσει στα άτομα του δ.σ. και σε άτομα που βοηθούν την ομάδα. Πρέπει να καταλάβουμε τη σοβαρότητα της κατάστασης. Τα δεδομένα είναι εκεί και μένει να δούμε πως θα προχωρήσουμε. Πρέπει να βρούμε τον τρόπο για να ξεπεράσουμε αυτά τα θέματα.

Γίνεται μεγάλη προσπάθεια από όλους για να μαζευτούν αυτά τα χρήματα. Θα γίνουν και άλλες ενέργειες. Την Παρασκευή θα παρουσιαστούν τα εισιτήρια διαρκείας».

Για τα μηνύματα που παίρνουν για την επιστροφή Τιμούρ Κετσπάγια, αλλά και για τη στήριξη του κόσμου…

«Η διάθεση του κόσμου βρίσκεται στο καλύτερο δυνατό επίπεδο, μετά τα όσα περάσαμε. Πιστεύουμε στον προπονητή και στα άτομα που είναι στο συμβούλιο.  Υπάρχει διάθεση για να βοηθήσει το δικό του τρόπο σε αυτή την προσπάθεια».

Αν τους ενόχλησε η τοποθέτηση Τορναρίτη…

«Σε καμία περίπτωση και όλα τα προηγούμενα χρόνια η Ανόρθωση δεν έδωσε δικαίωμα. Και πέρσι, την τελευταία αγωνιστική, κόντρα στο ΑΠΟΕΛ, το ίδιο έγινε. Δεν θα απαντούμε στον καθένα που θέλει να εξυπηρετήσει τα δικά του συμφέροντα».

Για τον προγραμματισμό…  

«Απόλυτα υπεύθυνος είναι ο Τιμούρ Κετσπάγια. Περισσότερα θα πει ο ίδιος την Παρασκευή. Υπάρχουν κάποιες μικρές λεπτομέρειες με αυτούς που θα αποχωρήσουν. Υπάρχουν και οι συζητήσεις με ποδοσφαιριστές που επιθυμούμε να τους κρατήσουμε και τη νέα σεζόν. Ο κόσμος διψά να μάθει ονόματα και είναι απόλυτα λογικό, όμως ας κάνει λίγη ακόμα υπομονή».

Για τον Ουζόχο και αν θα γίνει προσπάθεια για να μείνει στην ομάδα…

«Παρά τα όσα έγιναν, το κατά πόσο επιθυμεί την παραμονή του, είναι δικό του θέμα. Ανήκει σε μια άλλη ομάδα και δεν μπήκαμε σε συζήτηση».

Αν θα δοθεί έμφαση στα τμήματα υποδομής…

«Είναι ένα κομμάτι που ενδιαφέρει τη διοίκηση. Κατά τη διάρκεια της σεζόν πήραν χρόνο συμμετοχής ποδοσφαιριστές όπως οι Μιχάλης Ιωάννου, Δημήτρης Δημητρίου και Παναγιώτης Αρτυματάς. Θα μας βοηθήσουν στο μέλλον και για αρκετά χρόνια. Θα μας προσφέρουν λύσεις. Όποιος αξίζει να αγωνίζεται, θα του δίνεται η ευκαιρία».