26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΩΦΡΟΝΗΣ:θα είναι καλό να ξεκινήσουμε πιο νωρίς τη φετινή χρονιά(τι είπε για Βάλε)

ΣΩΦΡΟΝΗΣ:θα είναι καλό να ξεκινήσουμε πιο νωρίς τη φετινή χρονιά(τι είπε για Βάλε)

By on 12 Μαΐου, 2019 0 6288 Views

Ο Σωφρόνης Αυγουστή, από την πλευρά του, στάθηκε στο ότι η σημερινή ημέρα ήταν για τον Μπρούνο Βάλε. Επίσης, τόνισε ότι θα είναι καλύτερο για την ομάδα του να ξεκινήσει πιο νωρίς την προετοιμασία.

«Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη νίκη της. Σίγουρα δεν ήταν χαρούμενη ημέρα για εμάς. Μετά από 7 χρόνια, θα αποχωρήσει ο Μπρούνο και σήμερα η ήμερα ήταν αποκλειστικά για αυτόν. Πρέπει να καταφέρουμε να κλείσουμε αυτό το κενό που μας αφήνει ο Μπρούνο. Ήταν ένα παιχνίδι μοιρασμένο, όπου με την πρώτη φάση προηγήθηκε ο αντίπαλος. Μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω από το παιχνίδι. Θεωρώ όμως πως θα είναι καλό να ξεκινήσουμε πιο νωρίς τη φετινή χρονιά».

Για τον Βάλε ανέφερε…
«Με τον Βάλε ξεκινήσαμε μαζί. Αυτό που αδικεί αυτόν τον τερματοφύλακα είναι ότι λάθος κάνει στο παιχνίδι, η ομάδα δεν καταφέρνει να τον δικαιώσει μέχρι το τέλος. Βλέπουμε αρκετά γκολ από λάθη τερματοφυλάκων όμως η ομάδα αντιδρά και διορθώνει αυτά τα λάθη. Ο Βάλε διόρθωσε πάρα πολλές φορές λάθη των συμπαικτών του. Θυμόμαστε το πέναλτι του 2012 όπου κράτησε την ομάδα. Ότι πήρε από την ομάδα το έδωσε πίσω. Του αξίζουν συγχαρητήρια».