19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024

Ο Κάρλος λύγισε τον Ουζόχο αλλά ακόμα δεν σώθηκε

By on 12 Μαΐου, 2019 0 694 Views

Ο Ιβάν Κάρλος με μια… γκολάρα έδωσε το ζητούμενο για την Αλκή κόντρα στην Ανόρθωση, που ήταν η νίκη(1-0) και έτσι ανεβαίνει στους 35 βαθμούς. Ωστόσο, η νίκη της Ένωσης στην Πάφο, δεν ξεμπέρδεψε την «Αθάνατη» από την υπόθεση διαβάθμιση.

Σε ένα παιχνίδι που είχε «τρελό» ρυθμό από την αρχή και αρκετές φάσεις, η Ανόρθωση προσπάθησε να αιφνιδιάσει με τον Ντούρις από το πρώτο λεπτό, όμως ο Σλοβάκος δε βρήκε στόχο. Στη συνέχεια, η Αλκή ισορρόπησε το παιχνίδι όμως ο Ντούρις ήταν αυτός που απείλησε ξανά για τους φιλοξενούμενους. Χωρίς πάλι να βρει στόχο. Από εκεί και έπειτα, η ομάδα του Κώστα Σακκά είχε τις δικές της ευκαιρίες, όμως είτε η αστοχία της είτε ο Ουζόχο, σταμάτησαν τις προσπάθειές της.

Στο β’ ημίχρονο, η Αλκή έδειξε ότι ήθελε περισσότερο τη νίκη. Από το 46’ φρόντισε να το δείξει όμως ο Κυπριανού με κεφαλιά, δε βρήκε στόχο. Μπελαμεϊρί και Σπόλιαριτς στη συνέχεια δοκίμασαν την τύχη τους, όμως ο Ουζόχο είπε «όχι» και τις δυο φορές. Στο 66’ όμως δεν μπορούσε να αντιδράσει στην βολίδα του Ιβάν Κάρλος που αφού βρήκε στην οριζόντια δοκό, κατέληξε στα δίκτυα. Από εκεί και πέρα, οι γηπεδούχοι έλεγξαν τον ρυθμό και έφτασαν στην πολυπόθητη νίκη.

Αλκή: Πάρντο, Σερφά, Γκαντάτσια, Ιβάν Κάρλος(89′ Ηλία), Μπελαμεϊρί(90′ Χαραλάμπους), Κωνσταντίνου(65′ Τριμπό), Σπόλιαριτς, Τραϊτσέφσκι, Κυπριανού, Φλόρες, Σταρόκιν

Στον πάγκο: Kινόνες, Χαρής, Χριστοφή, Γουίκς, Βασιλείου, Μπαντάρα

Ανόρθωση: Ουζόχο, Κοφί, Σίλντενφελντ, Ράγιος, Ντούρις, Οικονομίδης, Πράνιτς(86′ Κώστα), Ιωάννου, Φιλίππου(81′ Νικολάου), Κωνσταντίνου(63′ Γιωργαλλίδης), Στεφανέλι

Στον πάγκο: Στέμερ, Δημητρίου

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Νικόλας Νεοκλεόυς (Ανδρέου Α. – Ευαγόρου Ε.), 4ος: Βασίλης Δημητρίου, Παρ: Καπιτανής Κ.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σταρόκιν / Ιωάννου

ΓΗΠΕΔΟ: 
«Αμμόχωστος»
ΘΕΑΤΕΣ: 300