19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΕΓΚΩΜΙΤΗΣ:Ήταν μια δύσκολη χρονιά όμως το δικαιούμασταν

ΕΓΚΩΜΙΤΗΣ:Ήταν μια δύσκολη χρονιά όμως το δικαιούμασταν

By on 12 Μαΐου, 2019 0 678 Views

Ο Εθνικός Άχνας είναι η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε την άνοδο στην Α΄ Κατηγορία. Η νίκη κόντρα στη ΜΕΑΠ το περασμένο Σάββατο, έφερε και την μαθηματική εξασφάλιση του μίνιμουμ στόχου της χρονιάς και πλέον, η ομάδα θα κυνηγήσει και την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΖ στο Δασάκι.

«Με μεγάλη ανακούφιση πανηγυρίσαμε την άνοδο. Ήταν μια δύσκολη χρονιά, όμως το δικαιούμασταν μέσα από τη συνολική μας παρουσία. Δεν είχαμε το καλύτερο ξεκίνημα, όμως στη συνέχεια αποκτήσαμε σταθερότητα. Βρήκαμε τον τρόπο να παίρνουμε τα αποτελέσματα και η άνοδσς είναι η επιβράβευση των κόπων μας. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές που παλεύουν όλη τη χρονιά. Ευχαριστώ και τον πρόεδρο που ήταν δίπλα μας. Το θέλαμε πολύ και τα καταφέραμε» ανέφερε στον Super Sport FM 104.0, ο προπονητής του Εθνικού, Γιώτης Εγκωμίτης.

«Στα πρώτα εννιά παιχνίδια, είχαμε μόλις τρεις νίκες και έξι ισοπαλίες. Οι αντίπαλοι μας όμως είχαν μεγαλύτερες απώλειες. Οι ισοπαλίες ήταν κυρίως σε παιχνίδια ντέρμπι. Κάποιες νίκες που ακολούθησαν, μας βοήθησαν και μας έδωσα αυτοπεποίθηση» συμπλήρωσε ο κ. Εγκωμίτης, ο οποίος αναδείχθηκε και ως ο κορυφαίος προπονητής στην κατηγορία.

«Είναι πολύ σημαντικό αυτό για μένα. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ποδοσφαιριστές. Αυτοί είναι που… κάνουν τους προπονητές. Ευχαριστώ και τους στενούς μου συνεργάτες. Με βοήθησαν και ήταν άψογοι».

Τελειώνοντας, ο κ. Εγκωμίτης έκανε την πρόβλεψη του για την ομάδα που θα ακολουθήσει τον Εθνικό στην Α΄ Κατηγορία.

«Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει το δεύτερο εισιτήριο ανόδου και έτσι θα υποβιβαστεί το ΘΟΪ.».