ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
Like

Barcelona FA – Ομόνοια Λευκωσίας θα διεκδικήσουν το Κύπελλο, Apollon Ladies – Λευκοθέα θα αγωνιστούν στο μικρό τελικό

11 Μαΐου, 2019
512 Views
0 Comments
Barcelona FA – Ομόνοια Λευκωσίας θα διεκδικήσουν το Κύπελλο, Apollon Ladies – Λευκοθέα θα αγωνιστούν στο μικρό τελικό

Ιστορική πρόκριση για την Ομόνοια Λευκωσίας, που μετά από ένα συναρπαστικό ημιτελικό απέκλεισε τη Λευκοθέα στη διαδικασία της παράτασης.
—————————————————————–

Μετά τους αγώνες της ημιτελικής φάσης ξεκαθάρισε το σκηνικό με τις ομάδες που θα διεκδικήσουν το Κύπελλο Γυναικών στο Final Four που διεξάγεται στην Ελεύθερη Περιοχή Αμμοχώστου.

Η Barcelona FA απέκλεισε με 1-0 την πρωταθλήρια ομάδα Apollon Ladies και η Ομόνοια Λευκωσίας επίσης με 1-0 τη Λευκοθέα Λατσιών στη διαδικασία της παράτασης.

Apollon Ladies και Λευκοθέα θα αγωνιστούν στο μικρό τελικό και ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή και ώρα 11:00πμ στο Δημοτικό Στάδιο Αγίας Νάπας.

Η Ομόνοια για να φτάσει στον τελικό απέκλεισε στην προκριματική φάση την Πάφια με 2-0, στην προημιτελική φάση το ΘΟΪ Λακατάμιας με 1-0 και στην ημιτελική φάση τη Λευκοθέα με 1-0.

Η Barcelona FA στην προημιτελική φάση απέκλεισε τη Champions Ύψωνα με 12-0 και στην ημιτελική φάση την πρωταθλήτρια Apollon Ladies με 1-0.

Ο μεγάλος τελικός της διοργάνωσης θα διεξαχθεί επίσης την Κυριακή 12 Μαϊου στο Δημοτικό Στάδιο Αγίας Νάπας. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 17:00 και με τη στήριξη της ΚΟΠ θα μεταθοδεί απευθείας από τη Cytavision.

Είσοδος ελεύθερη σε όλους τους αγώνες

Με την ολοκλήρωση του μικρού τελικού και πριν να αρχίσει ο μεγάλος τελικός, θα διοργανωθεί από την ΚΟΠ fun day κοριτσιών 5X5. 

Στο Fun Day θα λάβουν μέρος οι ακόλουθες ομάδες:

ΑΠΟΕΛ, Ελεύθερη Αμμόχωστος, Ολυμπιακός Πειραιώς (Κλιμάκιο Λάρνακας), Ομόνοια Λευκωσίας, ΘΟΪ Λακατάμιας, Ασπράκης Ladies, Apollon Ladies, Barcelona FA.

Οι αγώνες θα αρχίσουν στις 13:30 και θα ολοκληρωθούν στις 15:00.

Comments are closed.