20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Θα μιλήσει με την οικογένεια του, και θα αποφασίσει ο Ιδιάκεθ

Θα μιλήσει με την οικογένεια του, και θα αποφασίσει ο Ιδιάκεθ

By on 9 Μαΐου, 2019 0 5739 Views

Διάσκεψη τύπου παρέθεσε ο προπονητής της ΑΕΚ Ιμανόλ Ιδιάκεθ και μίλησε και για το μέλλον του.

Για το ματς με τον Απόλλωνα…
«Νέο ματς για εμάς, με την ομάδα που προπορεύεται στη βαθμολογία από εμάς, και θα έχουμε την ευκαιρία εάν κερδίσουμε να την περάσουμε. Θα δώσουμε τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά δεν θα είναι εύκολο. Γνωρίζουμε πως το Τσίρειο είναι μία δύσκολη έδρα κόντρα σε ένα δύσκολο αντίπαλο, άρα χρειάζεται μπόλικη προσπάθεια από την ομάδα. Υπάρχουν κάποια θέματα, αλλά λύσεις θα βρεθούν και θέλουμε να διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς στο ματς της αγωνιστικής με κάθε τρόπο».

Γενικότερα για την ΑΕΚ…
«Η ομάδα μεγαλώνει σε όλους τους τομείς, έχει ποιότητα, ενώ βελτιώθηκε μέχρι και στον προγραμματισμό. Οι εγκαταστάσεις μας επιτρέπουν να κάνουμε σωστά στη δουλειά μας, και αυτό μας βοηθά να ανέβουμε επίπεδο χρόνο με το χρόνο. Στις μεταγραφικές κινήσεις ανεβαίνει το επίπεδο συνεχώς, διαθέτουμε ένα καλό επίπεδο και αυτό είναι σημαντικό, διότι για να φανείς ανταγωνιστικός χρειάζεσαι καλό υλικό».

Για την παραμονή του…
«Το επόμενο διάστημα θα αποφασίσω εάν θα μείνω στην ΑΕΚ δεν είναι εύκολη απόφαση. Για μένα, εφόσον μείνω, είναι απαραίτητο να έχω στο 100% το μυαλό μου εδώ, γιατί έτσι μπορώ να εργαστώ σωστά. Θέλω να είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος και να έχω κίνητρο, σε διαφορετική περίπτωση καλύτερα να αποχωρήσω για να δώσω σε άλλον κόουτς την ευκαιρία να αναδειχτεί μέσα από την ομάδα. Θα μιλήσω με την οικογένεια μου, και όλα είναι ανοικτά».