ΔΙΕΘΝΗ
Like

Goal – Goal και τα δύο στο Europa League; Απόδοση 2.62 στην BET ON ALFA

9 Μαΐου, 2019
401 Views
0 Comments
Goal – Goal και τα δύο στο Europa League; Απόδοση 2.62 στην BET ON ALFA

GoalGoal και τα δύο στο Europa League; Απόδοση 2.62 στην BET ON ALFA

Το ζευγάρι του τελικού του Europa League θα βγει μέσα από τους δύο σημερινούς επαναληπτικούς Βαλένθια – Άρσεναλ και Άϊντραχτ Φρανκφούρτης – Τσέλσι. Έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα οι αγγλικές ομάδες, όμως οι αντίπαλοι τους θα προσπαθήσουν για την ανατροπή.

Στην BET ON ALFA μπορείτε να βρείτε ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις και για τα δύο σημερινά ματς, ενώ θυμίζουμε και την επιστροφή του Cash Out Που είναι στην BET ON ALFA το κορυφαίο στην αγορά. Μπορείτε να δείτε onlıne τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της BET ON ALFA Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Για τα σημερινά ματς, ισχύουν οι πιο κάτω αποδόσεις:

VALENCIA – ARSENAL

Με 3-1 επικράτησε στο πρώτο ματς η Άρσεναλ και είναι φαβορί για την πρόκριση με απόδοση 1.27. Η πρόκριση της Βαλένθια αν πιστεύετε ότι θα ανατρέψει τα δεδομένα, έχει απόδοση 3.40. Στο 1.85 προσφέρεται η νίκη της Βαλένθια στον σημερινό επαναληπτικό, 3.70 είναι η απόδοση του διπλού για νίκη της Άρσεναλ και στο 3.80 προσφέρεται το ισόπαλο αποτέλεσμα. Στο 1.50 προσφέρεται το over 2.5 goals, όπως και το goal – goal, ενώ 2.35 είναι η απόδοση του under 2.5 goals.

CHELSEAEINDRACHT

Το ισόπαλο 1-1 στο πρώτο ματς, καθιστά της Τσέλσι σαν φαβορί για την πρόκριση με απόδοση 1.18, ενώ στο 4.30 προσφέρεται η πρόκριση της Άϊντραχτ. Η Τσέλσι είναι πολύ μεγάλο φαβορί και για τη νίκη στο σημερινό ματς, με απόδοση 1.34, το διπλό της Άϊντραχτ προσφέρεται στο 7.50 και το ισόπαλο αποτέλεσμα σε απόδοση 5.00. Το over 2.5 goals έχει απόδοση 1.50, το under 2.5 goals2.35 και το goal – goal 1.75.

Προσφέρονται και άλλες πάρα πολλές στοιχηματικές επιλογές για τα δύο σημερινά του Europa League.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Comments are closed.