19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΚΟΣΜΑΣ:Να έχουμε την τύχη στα δικά μας πόδια στον τελευταίο αγώνα

ΚΟΣΜΑΣ:Να έχουμε την τύχη στα δικά μας πόδια στον τελευταίο αγώνα

By on 6 Μαΐου, 2019 0 10957 Views

Ο προπονητής της Ένωσης Γιώργος Κοσμά μίλησε στον Super Sport fm 104.0  για τη νίκη επί του Ερμή και τη συνέχεια στη μάχη της παραμονής.

Για τη νίκη επί του Ερμή;
«Ήταν σημαντικό για εμάς για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια μέχρι το τέλος για να υλοποιήσουμε τον στόχο. Έγινε πολύ καλή προσπάθεια αν και υπήρχε άγχος. Προσπαθήσαμε μέσα στην εβδομάδα να διαχειριστούμε το άγχος για να μπορέσουν να παίξουν πιο ελεύθερα».

Δουλέψατε και στο θέμα ψυχολογία;
«Δουλέψαμε πολύ σε αυτό το κομμάτι. Μετά από τα τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη η ομάδα ήρθε σε δύσκολη θέση και τα παιδιά ήταν προβληματισμένα και είχαν μια φοβία για το μέλλον. Προσπαθήσαμε να ανυψώσουμε το ηθικό και να τους δώσουμε να καταλάβουν ότι όλα εξαρτώνται από εμάς. Ανταποκρίθηκαν σε πολύ καλό βαθμό».


Για το παιχνίδι με την Πάφο;

«Η Πάφος είναι πολύ καλή ομάδα, στο μυαλό μας έχουμε αυτό το παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε και να βρούμε τους τρόπους που θα μας δώσουν το θετικό αποτέλεσμα. Θέλουμε να καταφέρουμε να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης για να μπορέσουμε να έχουμε την τύχη στα δικά μας πόδια στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στην Αλκή»

Για τα αγωνιστικά…
«Επιστρέφει ο Ουντόζι αλλά θα λείψει ξανά ο Αμπαρτζουμιάν λόγω τιμωρίας. Οι υπόλοιποι είναι ετοιμοπόλεμοι και άρχισε η προετοιμασία για το παιχνίδι με την Πάφο».