20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Η Ένωση κέρδισε και κρατά στα πόδια της την σωτηρία της

Η Ένωση κέρδισε και κρατά στα πόδια της την σωτηρία της

By on 5 Μαΐου, 2019 0 11347 Views

Η Ένωση είχε μπροστά της ένα παιχνίδι όπου μόνο νίκη ήθελε και δείχνοντας σοβαρότητα, το «καθάρισε» με συνοπτικές διαδικασίας. Το τελικό 4-1 αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του αγώνα. Τώρα σε συνδυασμό την ήττα της Δόξας από την Αλκή είναι σε θέση παραμονής και είναι πλέον στα δικά της πόδια η τελική σωτηρία αφού υπερτερεί στην ισοβαθμία με την Αλκή .Με δυο νίκες κόντρα στην Πάφο και την Αλκή θα παραμείνει στην Α΄κατηγορία ανεξάρτητα από άλλα αποτελέσματα .

Οι «βυσσινί» που μπήκαν δυνατά στο ματς, άνοιξαν το σκορ στο 16’ μετά από διαγώνιο σουτ του Πίττα, και δεκατρία λεπτά αργότερα, ο Ριέρα από την άσπρη βούλα διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στη συνέχεια, ο Ερμής έδειξε αντίδραση και έφτασε στη μείωση του σκορ στο 44’ με προβολή του Κατσιατή.

Η Ένωση, έπρεπε στην επανάληψη να πάρει ξανά προβάδισμα δυο τερμάτων, και ο Πίττας φρόντισε να το πράξει στο 48’, με ένα εντυπωσιακό τόσο σε δημιουργία αλλά και σε εκτέλεση τέρμα. Ο Κολουκούδιας βρήκε με πολύ ωραίο τρόπο τον Πίττα που με δυνατό μονοκόμματο σουτ έκανε το 3-1. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Γκοζλάν στο 81’.

Ένωση: Κλέιμαν, Κυριάκου, Αγγελή, Μουλαζίμης, Ολίβα(46′ Βαλλιάνος), Ενόχ, Μαϊσουράντζε(59′ Γκοζλάν), Ριέρα, Αντωνίου, Πίττας, Κολοκούδιας(71′ Κοσμάς)

Στον πάγκο: Πέτρου, Σερμπάκοφ, Ζάρατε, Ελευθερίου, Γκλάβινα, Φυτανίδης

Ερμής: Φιρινίδης, Ταραλίδης, Κατσιατή, Πηλέας, Μακρίεφ(60′ Λύτρα), Ψάλτης, Φυλακτού, Κουατσίκα, Λαγός(69′ Μαντοβάνη), Μπανούσης, Μπουλά(48′ Γεωργίου)

Στον πάγκο: Παπαδόπουλος, Πουτζιουρή, Μαύρου

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ολίβα / Φυλακτού (3η)
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΓΗΠΕΔΟ: 
«Τάσος Μάρκου»
ΘΕΑΤΕΣ: 250

Διαιτητής: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Α’ Βοηθός: ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΙΚΤΩΡΟΣ
Β’ Βοηθός: ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ
Τέταρτος: ΝΕΟΦΥΤΟΣ ΝΕΟΦΥΤΟΥ
Παρατηρητής: ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ