24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Άρχισε το πάρτι του ΑΠΟΕΛ για το 7ο…Άνετη τριάρα στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα

Άρχισε το πάρτι του ΑΠΟΕΛ για το 7ο…Άνετη τριάρα στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα

By on 4 Μαΐου, 2019 0 13122 Views

Μόνο ντέρμπι τίτλου δεν ήταν. Το ΑΠΟΕΛ ήταν σαφώς καλύτερο από τον Απόλλωνα και το 3-0 δεν τα λέει όλα αφού θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο αν δεν χαλάρωνε στο β ΄ημίχρονο το ΑΠΟΕΛ και αν δυο φορές τα δοκάρια δεν έλεγαν όχι και αν ο Βάλε δεν είχε 3-4 καλές αποκρούσεις. Η γρήγορη αποβολή του Ρομπέρζ έστω και αν ήταν αυστηρή δεν ήταν η αιτία της ήττας του Απόλλωνα που εμφανίστηκε χωρίς ψυχολογία δείχνοντας παραδομένος στην μοίρα του.Το ΑΠΟΕΛ είναι πλέον πρωταθλητής για 7η συνεχόμενη χρονιά κερδίζοντας 4 φορές τον Απόλλωνα που θα δώσει μάχη με την ΑΕΚ για την δεύτερη θέση.Οι παπίκτες και ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ άρχισαν το πάρτι για την κατάκτηση του τίτλου και μένει η φιέστα για την επίση,η στέη με την απονομή του τροπαπιου μάλλον στις 18 Μαπίου στο ΓΣΠ στο τέλος του τελευταίου αγώνα με την ΑΕΛ

14′ 1-0 Ο Μούσα Τάμαρι με εκπληκτική ενέργεια μετά από μπαλιά του Σόουζα, ξέφυγε από δύο αμυντικούς του Απόλλωνα, μπήκε στην περιοχή και  έδωσε στον Ντε Βινσέντι που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, ανοίγοντας το γκολ στο μεγάλο ντέρμπι.

34′ Αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα για τον Ρομπέρζ για δυνατό μαρκάρισμα στον Σόουζα.(Αυστηρές οι δυο κίτρινες στον παίκτη του Απόλλωνα)

36′ 2-0 Μετά από εκτέλεση φάουλ του Μούσα Τάμαρι, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και ο Μοράις, έτρεξε μόνος και πρώτος  την  μπάλα και την έστειλε  στα δίχτυα για να διπλασιάσει τα γκολ του ΑΠΟΕΛ.

44′ 3-0 Ο Νικόλας Ιωάννου με φοβερό σουτ εκτός περιοχής, νίκησε τον Μπρούνο Βάλε και πέτυχε το τρίτο γκολ για το ΑΠΟΕΛ.

51′ H μπάλα σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι σε σουτ του Γιάκολις.

64΄Δοκάρι για το ΑΠΟΕΛ σε σουτ του Γιάκολις, ο Φακινέττι έγινε στη συνέχεια κάτοχος της μπάλας και ο έστειλε τη μπάλα έξω.

ΑΠΟΕΛ (Πάολο Τραμετσάνι): Βάτερμαν, Βούρος, Μερκής, Ιωάννου, Γιάκολις, Φακινέττι, Μοράις (86′ Αρτυματάς), Σόουζα, Ντε Βινσέντι, Νατέλ (63′ Μπέζιακ), Τάμαρι (82′ Βιντιγκάλ)

Στον πάγκο: Ρομό, Ζαχίντ, Βιντιγκάλ, Κασίνι, Αλωνεύτης, Αρτυματάς, Εφραίμ, Μπάλογκ, Μπέζιακ.

ΑΠΟΛΛΩΝ (Σωφρόνης Αυγουστή): Βάλε, Γιούστε, Πέδρο, Ρομπέρζ, Ουεντραόγκο, Σακέτι (46′ Μπρου), Μάρκοβιτς, Σαρδινέρο, Περέιρα (65′ Ψύχας), Παπουλής (46′ Σελίμοβιτς), Ζελάγια.

Στον πάγκο: Κίσσας, Βασιλείου, Σελμοβιτς, Σπόλιαριτς, Μπρου, Ψύχας, Βασιλειάδης, Παπάμιχαηλ, Σκέμπρι.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τιμόθεος Χριστοφή (Χαράλαμπος Γεωργίου – Μάριος Καλογήρου), 4ος: Κυριάκος Χριστοδούλου, Παρ.: Ανδρέας Δημητρίου.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μοράις, Ντε Βινσέντι, Βούρος / Γιούστε, Παπουλής, Σακέτι, Περέιρα, Σαρδινέρο (3η), Ζελάγια

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Ρομπέρζ (2η κίτρινη)

ΓΗΠΕΔΟ: ΓΣΠ

ΘΕΑΤΕΣ:7.221