26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Καθαρές κουβέντες απο Παπασταύρου για όλα τα θέματα της Ομόνοιας(Αναστασίου και Λάρκου για τον προγραμματισμό)

Καθαρές κουβέντες απο Παπασταύρου για όλα τα θέματα της Ομόνοιας(Αναστασίου και Λάρκου για τον προγραμματισμό)

By on 3 Μαΐου, 2019 0 7085 Views

Στο πάνελ βρλεθηκαν επίσης ο προπονητής Γιάννης Αναστασίου και ο διευθυντής ποδοσφαίρου Νεόφυτος Λάρκου. 

.

Η ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ

«Να σας ευχαριστήσω για την παρουσία σας γιατί μέσω εσάς θέλουμε να μιλήσουμε στον κόσμο της Ομόνοιας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα διοικητικά συμβούλια του σωματείου και της εταιρείας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους οπαδούς της Ομόνοιας που αν και ήταν μια δύσκολη χρονιά μας υποστήριξαν. Δεν τους δώσαμε αυτό που τους αξίζει τουλάχιστον για φέτος και απολογούμαι τόσο εγώ όσο και όλοι στην εταιρεία. Αναγνωρίζουμε ότι είναι μια κακή χρονιά, δεν ήταν αυτό που περιμέναμε, αυτό που θέλαμε. Θα εξηγήσω γιατί δεν πήγε καλά. Το πρώτο είναι η πίεση χρόνου που είχαμε στην αρχή. Ήταν λίγος ο χρόνος για να κάνουμε τον προγραμματισμό που θέλαμε και κάναμε αρκετά λάθη. Τα είδαμε, τα αναγνωρίζουμε και θα προσπαθήσουμε να μην τα κάνουμε ξανά. Χρειαζόμαστε ακόμα έναν χρόνο για να λυθούν αρκετά προβλήματα. Δεν φέραμε παίκτες επιπέδου της Ομόνοιας και του Κυπριακού ποδοσφαίρου και αλλάξαμε και προπονητή. Από την άλλη δεν ήταν όλα αποτυχημένα. Έγινε αρκετή δουλειά που μπορεί να μην φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Αυτή η δουλειά θα μας βοηθήσει στα επόμενα χρόνια. Φτιάξαμε υποδομές, βάλαμε σχέδια για να χτίσουμε ένα νέο «Ηλίας Πούλλος». Προσλάβαμε τεχνικό διευθυντή και επικεφαλή τμήματος σκάουτινγκ. Αυτές οι κινήσεις άρχισαν ήδη να βοηθούν. Έγινε μεγάλη προσπάθεια και επένδυση στις Ακαδημίες. Ελπίζουμε αυτές οι επενδύσεις να βοηθήσουν στα επόμενα χρόνια. Πέραν της οικονομικής σταθερότητας, δημιουργήσαμε αξιοπιστία και κάνουμε συμφωνίες με ανθρώπους και εταιρείες που δεν μπορούσαμε να τις κάνουμε τα προηγούμενα χρόνια. Ο προγραμματισμός άρχισε από τον Ιανουάριο που ήρθε ο Νεόφυτος Λάρκου και ο Σίμος Ταραπουλούζης. Δεν ανακοινώσαμε ποδοσφαιριστές αλλά έρχονται. Τα πλάνα μας είναι μακροπρόθεσμα. Θέλουμε να χτίσουμε την Ομόνοια των επόμενων δέκα χρόνων. Ο κόσμος είναι απογοητευμένος καθώς δεν πετύχαμε τον στόχο της Ευρώπης αλλά ελπίζουμε να είναι καλύτερη η νέα χρονιά. Αυτός είναι ο σκοπός μας να κάνουμε τον κόσμο της Ομόνοιας περήφανο και χαρούμενο».

Για την προσπάθεια της Ομόνοιας να πάρει πίσω τις Χαλεπιανές…

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ: «Έγιναν αρκετές προσπάθειες από εμάς. Είχαμε αρκετές συναντήσεις για αυτό το θέμα. Κάναμε δύο συναντήσεις με την Τράπεζα Κύπρου. Μιλήσαμε για ένα τρόπο συνεργασίας, ζητήσαμε αν τους ενδιέφερε, να αγοράσουμε τις «Χαλεπιανές». Δεν τα καταφέραμε να πάμε στο επόμενο στάδιο όμως. Περιμέναμε 4 μήνες να μας πάρουν τηλέφωνο. Ακόμη δεν μας έχει καλέσει κανείς για αυτό το θέμα. Έτσι αποφασίσαμε να προχωρήσουμε παρακάτω».

Πόσα ξοδεύτηκαν από την πλευρά σας για την τον τελευταίο χρόνο;

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ: «Βάλαμε πολλά παραπάνω από όσα υπολογίζαμε. Δεν θέλω να πω νούμερο».

Πιστεύετε ότι με τα δεδομένα που υπάρχουν, μπορείτε να ελπίζετε για μια πολύ καλύτερη επόμενη χρονιά;

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ: «Όπως είπα, ένα χρόνο μετά, μάθαμε πολλά. Φέραμε ανθρώπους που ξέρουν το ποδόσφαιρο την κυπριακή πραγματικότητα. Είναι επαγγελματίες. Όταν ξεκινήσαμε τον Ιούνη δεν είχαμε κοντά μας τέτοιους ανθρώπους. Ξεκινάμε με πιο καλές προοπτικές. Αλλά σαν προοπτικές είμαστε σε πολύ πιο καλό στάδιο».

Υπήρξαν κάποια δημοσιεύματα για τον προγραμματισμό για κάποιες διαφωνίες ανάμεσα σε προπονητή και διευθυντή ποδοσφαίρου, πως τα σχολιάζετε;

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ: «Τα άκουσα και τα διάβασα αυτά.  Θέλουμε ανθρώπους που να διαφωνούν, να συζητούν και να ανταλλάζουν απόψεις. Τους είπα ότι δεν πρέπει να συμφωνούν πάτα γιατί θα απολύσω έναν από τους δύο. Στόχος είναι να ανταλλάζουν απόψεις. Ο κάθε ένας έχει την δουλειά του. Δεν λέω ότι είναι σωστά αυτά που γράφτηκαν αλλά αν είναι σωστά δεν με πειράζουν».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ: «Παρόλο που ξέρω ελληνικά, δεν διαβάζω. Προσπαθώ να είμαι αμέτοχος γιατί με ενδιαφέρει να γνωρίζουν οι άνθρωποι που έχω καθημερινή επαφή μαζί τους. Προσωπικά ούτε διαβάζω, ούτε ξέρω το γράφεται. Αρχίσαμε έναν προγραμματισμό. Σίγουρα όπως είπε ο πρόεδρος είναι υγιές να υπάρχουν διαφωνίες., Αν συμφωνούμε σε όλα είναι δύσκολο να φτιάξουμε ομάδα. Το βασικό είναι ότι υπάρχουν συμφωνίες και διαφωνίες. Συζητάμε σε καθημερινή βάση, προσπαθούμε να κοιτάξουμε οτιδήποτε πέφτει στην αντίληψη μας. Δεν είναι εύκολο να πείσεις κάποιους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε προηγμένα πρωταθλήματα να έρθουν στην Ομόνοια αλλά αυτό το χειρίζεται ο Νεόφυτος και προχωράμε μα τους στόχους που θέσαμε, τα χαρακτηριστικά της κάθε θέσης και το πλάνο που θέσαμε από τον Ιανουάριο».

ΝΕΟΦΥΤΟΣ ΛΑΡΚΟΥ: «Δεν θα πω κάτι περισσότερο, δεν θα επαναλάβω τα ίδια με τον προπονητή».

Για την διαδικασία στον προγραμματισμό…
ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ: «Η κάθε θέση έχει τις ευθύνες της. Είναι συγκεκριμένες οι ευθύνες τους, ο καθένας έχει τη λίστα του με τις ευθύνες και τους ανθρώπους που δουλεύουν κοντά του, σε θέμα προγραμματισμού και παικτών. Η διαδικασία είναι τέτοια, όπου ο Νεόφυτος με τον προπονητή, βλέπουν τους παίκτες που θέλουν να κοιτάξουν, έχουν επαφή και αποφασίζουν αν θέλουν να προχωρήσουν. Αν στο τέλος υπάρχει κάποιος παίκτης που διαφωνούν αν πρέπει να έρθει η να φύγει. Εκεί θα έρθουν στο management και θα αποφασίσουμε τι θα γίνει».

Για το τηλεοπτικό συμβόλαιο και το γηπεδικό;
ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ: «Να αρχίσω με το τηλεοπτικό για να σας δώσω το ιστορικό και πως φτάσαμε ως εδώ. Όταν αναλάβαμε την Ομόνοια είδαμε ένα συμβόλαιο που ανανεώθηκε πριν δύο χρόνια, πριν την ώρα του δηλαδή για τα επόμενα πέντε χρόνια. Για εμένα ήταν άδικο για την Ομόνοια αυτό το συμβόλαιο. Όταν κοιτάζεις το μέγεθος και τον κόσμο που ακολουθεί την Ομόνοια και συγκρίνεις με άλλες ομάδες ο κάθε ένας λογικά λέει ότι σε θέμα χρημάτων θα πρέπει να παίρνει τα χρήματα που παίρνουν και οι άλλες μεγάλες ομάδες. Αυτό το συμβόλαιο δεν το δείχνει αυτό. Προσπαθήσαμε να κοιτάξουμε ξανά το θέμα με την Primetel και να προχωρήσουμε σε αναθεώρηση. Είχαμε κάποιες συναντήσεις. Ελπίζω ότι στο τέλος θα βρούμε κάποια λύση για να μείνει η ομάδα στην Primetel. Υπάρχει το δικαστικό θέμα και θα δούμε πως θα προχωρήσει. Για το γηπεδικό, είναι πάνω-κάτω τα ίδια δεδομένα. Μιλήσαμε με το ΓΣΠ, προσπαθήσαμε να κάνουμε καλύτερη συμφωνία γιατί τα δεδομένα άλλαξαν στο ποδόσφαιρο και δη με τον αριθμό των φιλάθλων που έρχονται στο γήπεδο. Δεν μπορέσαμε να βρούμε λύση και κοιτάξαμε αλλού. Θέλουμε να μείνουμε στην Λευκωσία. Αρχίσαμε συζητήσεις με τον ΚΟΑ για τον Μακάρειο, είναι θετικό το κλίμα και υπάρχουν κάποιες τεχνικές αποφάσεις που πρέπει να παρθούν και θα δούμε αν μπορούμε να παίζουμε του χρόνου στο Μακάρειο. Θα τελειώσει σύντομα το όλο θέμα και θα ξέρουμε αν θα είμαστε στο Μακάρειο».

Είπατε ότι δεν καταφέρατε να υλοποιήσατε τον στόχο της Ευρώπης. Του χρόνου δεν μπορεί να έχει μια νέα αποτυχημένη σεζόν. Από πού μπορεί να αντλήσει αισιοδοξία ο κόσμος;

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ: «Συγχαρητήρια στον πρόεδρο του σωματείου για την εξαιρετική χρονιά φέτος και μπράβο τους. Να σα πω τι μου είπε χθες ο Σίμος Τρααπουλούζης. Όταν συμφωνήσουμε εγώ ο Νεόφυτος και ο προπονητής για κάποιους παίκτες δεν υπάρχει πιθανότητα να μην έρθουν καλύτεροι ποδοσφαιριστές. Γι’ αυτό δημιουργήσαμε αυτή την ομάδα για να μην κάνουμε τα λάθη που κάναμε πέρσι. Καθρέφτης είναι το γήπεδο. ΑΝ και κάναμε τόσο πολλή δουλειά δεν φάνηκε στο γήπεδο. Με τον σωστό προγραμματισμό που γίνεται ελπίζω ότι θα είμαστε πολύ καλύτεροι του χρόνου».

Σε παλιότερες σας δηλώσεις είπατε ότι «γνωρίζουμε ποιοι είμαστε», είπατε ότι «κανείς από τους παίκτες δεν αξίζουν να παίζουν». Από την δική σας πλευρά περιμένατε κάτι περισσότερο;

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
: «Μια ποδοσφαιρική ομάδα χρειάζεται πάντα δουλειά. Ο στόχος είναι να έχουμε τον πήχη ψηλά. Πάντα έχω απαιτήσεις από τους παίκτες μου και από τον εαυτό μου. Μιλάμε για ανθρώπινο δυναμικό και είναι δύσκολο να βρεις την σταθερότητα. Εμείς θέλουμε να βρούμε σταθερότητα που δεν την είχαμε σαν ομάδα. Για ένα διάστημα Ιανουάριο, Φεβρουάριο και Μάρτιο που προσπαθήσαμε ένα βελτιώσουμε την φυσική κατάσταση, την εκρηκτικότητα και το τακτικό πλάνο, με βάση τις αδυναμίες η ομάδα έδειξα κάποια στοιχεία θετικά. Κοιτάξαμε στα μάτια το ΑΠΟΕΛ, το ίδιο την ΑΕΚ, την Ανόρθωση και την ΑΕΛ. Με προβλημάτισε η παρουσία με τον Απόλλωνα. Είδα κάτι που δυστυχώς δεν μας επέστρεψε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Σαν τρόπος δουλειάς ήταν αρκετά δύσκολο. Υπήρχε μια ομάδα τσακισμένη ψυχολογικά όταν ήρθα 1ηΝοεμβρίου. Πέραν του αγωνιστικού είχαμε και το ψυχολογικό κομμάτι. Η ομάδα θέλει χρόνο, πολλές φορές δεν τον έχουμε. Ο κόσμος έχει απογοητευτεί και το καταλαβαίνω αυτό. Προσπαθούμε, κάνουμε σωστά πράγματα τα οποία πολλές φορές δεν φαίνονται στο γήπεδο. Το δουλεύουμε για να βελτιωθούμε και την επόμενη σεζόν η ομάδα να είναι αυτή που πρέπει… να μην έχουμε κανένα φόβο απέναντι στο ΑΠΟΕΛ, στον Απόλλωνα, στην ΑΕΚ ή σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα».

Για την συνεργασία μεταξύ εταιρείας-σωματείου…

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ: «Υπάρχει συνεργασία».

ΛΩΡΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ: «Θέλω να πω ότι από την αρχή ο κ. Παπασταύρου ήταν δίπλα μας. Οι επιτυχίες που έχουμε στα τμήματά μας, κατά πολύ μεγάλο ποσοστό οφείλονται στον κ. Παπασταύρου. Μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ, εκτός και από τους υπεύθυνους των τμημάτων. Έχουμε πολύ καλή συνεργασία, θα γίνει πιο στενή και πιο δυνατή».

Για τις τοποθετήσεις που κάνατε σε κάποιες διασκέψεις, έχει δημιουργήσει αρνητικό κλίμα στον κόσμο προς το πρόσωπό σας. Πως θα αντιστρέψετε το κλίμα;

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ: Ένα πράγμα είναι που μετράει. Η δουλειά. Σίγουρα τα τελευταία αποτελέσματα δεν αντικατοπτρίζουν την δουλειά που γίνεται από όλους μας. Έχουμε πολλές αδυναμίες. Δουλεύουμε με τις δυνατότητες του κάθε αθλητή. Πάντα οι επιλογές γίνονται να φτιάξουμε μια ομάδα υγιής. Πάντα η κριτική έρχεται μετά το αποτέλεσμα. Θαύματα δεν μπορούμε να κάνουμε, είτε είμαι εγώ, είτε οποιοσδήποτε άλλος. Πρέπει να βρούμε λύσεις να κοιτάξουμε πώς να είμαστε καλύτεροι, να είμαστε ανταγωνιστικοί. Αυτό που μετράει είναι η δουλειά, το πως να δείξεις έργο».

Πως προχωρεί η πορεία προγραμματισμού;

ΝΕΟΦΥΤΟΣ ΛΑΡΚΟΥ: Έχουμε ήδη καταλήξει κατά 90% ποιοι πρέπει να φύγουν. Έχουμε καταλήξει κατά 90% πως πρέπει να αγωνίζεται η ομάδα τη νέα περίοδο. Έχουμε δημιουργήσει ένα τμήμα scouting που αξιολόγησε 100αδες ποδοσφαιριστές. Έχουμε ήδη βάλει στόχο 4 περιπτώσεις. Όχι εύκολες, όμως σταθερά και χωρίς βιασύνη θα προσπαθήσουμε να τις υλοποιήσουμε. Πρέπει, μεθοδικά, να πάρουμε τους καλύτερους δυνατούς παίκτες. Να ανεβάσουμε επίπεδο το έμψυχο δυναμικό μας».

Για το γεγονός ότι δεν αναλαμβάνει την ευθύνη μετά από τα παιχνίδια ο προπονητής…
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ:
 «Την ευθύνη την αναλαμβάνω πάντα, δεν κρύφτηκα ποτέ. Όταν μιλάμε για μια ομάδα, ευθύνες έχουν όλοι. Οπότε αν εσάς προσωπικά σας καλύπτει να πάρω ευθύνη για κάποια πράγματα, για την εμφάνιση της περασμένης εβδομάδας, η ευθύνη πάντα βαραίνει τον προπονητή. Προσπαθώ να μάθω και πως λειτουργείται και εσείς σαν δημοσιογράφοι. Πολλές φορές ίσως να λέω κάτι που να ερμηνεύεται διαφορετικά. Αυτούς τους παίκτες έχω και με αυτούς προσπαθώ να κάνω το καλύτερο. Δεν αποποιούμαι τις ευθύνες, ειδικά για την 11άδα που επιλέγω, γι τον τρόπο που παίζει η ομάδα. Δεν ξέρω τι θέλετε να κάνω, να βγαίνω μετά από κάθε ήττα να αναλαμβάνω ευθύνη; Αν είναι αυτό μπορώ να το κάνω. Έτσι θα κρύβεται το πρόβλημα. Μιλάω με αρκετό κόσμο της Ομόνοιας».

Αν υπάρχει θέμα του προπονητή με τον Ματ Ντάρμπισάιαρ;
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ:
«Με ενδιαφέρει πάντα η ομάδα. Όταν ήρθα στην ομάδα έκανα Πέμπτη προπόνηση μετά το ματς με το ΑΠΟΕΛ και παίζαμε με τον Ερμή την Κυριακή. Το πλάνο ήταν να παίξουμε με βασικό τον Ματ. Το Σάββατο ήρθε ο γιατρός και μου είπε ότι είναι τραυματίας. Έπρεπε να βρούμε λύση. Βρέθηκε η λύση του Ραμίρεζ, έπαιξε λειτούργησε, έκανε κάποια πράγματα στο γήπεδο, κερδίσαμε και την Δόξα με μια καλύτερη εικόνα σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια και δεν υπήρχε κανένας λόγος να κάνουμε αλλαγές. Όλοι οι παίκτες πήραν ευκαιρίες. Αυτό που κάνω πάντα είναι να βάζω την ομάδα πάνω από όλα. Αν κάποιους παίκτης είναι καλός θα παίξει δεν βάζω τον εγωισμό μου πάνω από την ομάδα. Κοιτάζω τι κάνει ο κάθε ένας μέσα στο γήπεδο, πως λειτουργεί σε αυτά που ζητάω με ή χωρίς μπάλα. Με βάση όλα αυτά βγαίνει η 11άδα. Όσοι παίκτες μπαίνουν και κάνουν την δουλειά  που πρέπει θα παίζουν κάθε εβδομάδα. Δεν έχω πρόβλημα με κανένα. Είτε είναι ο Χάμπος που είναι 17, είτε ο Βύντρα που είναι 37 για μένα είναι το ίδιο. Δεν βλέπω αν είναι κάποιος όμορφος, αν έχει πολλούς φίλους στο facebook ή στο Instagram η αν βάζει ζελέ στα μαλλιά».

Ερώτηση προς τον Γιάννη Αναστασίου για τον Ματ Ντάρμπισαϊαρ και το αν πιστεύει ότι είναι κοντά του και του δίνει τις ευκαιρίες. Τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της Ομόνοιας…

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ: «Νομίζω, είπατε ότι έχουν συμβόλαιο. Αυτό δεν είναι ένας λόγος για μένα να μείνει οποιοσδήποτε στην ομάδα. Αν δεν μπορούν να προσφέρουν, δεν έχουν θέση στην ομάδα. Αυτό ισχύει για όλους. Δεν θα κάνουμε χάρες σε κανένα. Ο λόγος που είναι εδώ ο προπονητής, νιώθουμε ότι μπορεί να μας βοηθήσει και όχι αν έχει συμβόλαιο»

Για το έλλειμμα της ομάδας και σε ποιο στάδιο είμαστε;

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ: «Όπως ξέρετε. Ανέλαβε η εταιρεία ένα μεγάλο ποσοστό όπως και το σωματείο. Σιγά σιγά το χρέος ξεπληρώνεται κανονικά».

Κύριε Λάρκου, ο κόσμος της Ομόνοια ενθουσιάστηκε στο άκουσμα της πρόσληψης σας, ξέρει το έργο σας και μπορεί να πει κανείς με ασφάλεια ότι εναποθέτουν τις ελπίδες τους στο δικό σας ποδοσφαιρικό μάτι. Σας δημιουργεί μεγαλύτερο άγχος αυτό;
ΝΕΟΦΥΤΟΣ ΛΑΡΚΟΥ: «Δεν αισθάνομαι κανένα άγχος και πίεση. Είμαι σ μια διαφορετική θέση σε σχέση με την προηγούμενη μου θητεία. Θα προσπαθήσω να διεκπεραιώσω την δουλειά μου με τον καλύτερο τρόπο για να επανέλθει η Ομόνοια εκεί που πρέπει. Το αίσθημα της εμπιστοσύνης μου δίνει ευθύνες για να κάμνω ακόμα καλύτερα αυτό που κάνω».

Κύριε Παπασταύρου μιλήσατε για δημιουργία ιδιόκτητου γηπέδου, πότε υπολογίζετε να προχωρήσει αυτό το θέμα;
ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ: «Δεν ξέρω ακριβώς πότε., Να βρούμε πρώτα την γη και μετά να γίνει αυτό. Μπορεί να περάσει ένα χρονικό διάστημα μεταξύ τριών με πέντε χρόνων αν βρούμε φέτος τον χώρο».

Το θέμα με τις Χαλεπιανές έχει τελειώσει οριστικά; Δεν θα συνεχιστεί η προσπάθεια με την Τράπεζα Κύπρου;
ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ: «Προσπάθησα πολύ, δεν απαντούν ούτε τηλέφωνα, ούτε email. Μάλλον τέλειωσε όχι γιατί το θέλαμε εμείς αλλά γιατί το ήθελαν αυτοί».

Ακούστηκε ότι το ψάξατε και για γήπεδο εκτός Λευκωσίας…
ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ: «Είτε Μακάρειο, είτε αλλού θα είναι προσωρινό. Αφού υπάρχουν σχέδια να κάνουμε δικό μας γήπεδο ίσως να χρειαστεί να κάνουμε κάποιες θυσίες για να φτιάξουμε το δικό μας γήπεδο. Εμείς θέλουμε να μείνουμε στην Λευκωσία».

Για τον αριθμό ποδοσφαιριστών που θα αποκτηθούν το καλοκαίρι…

ΝΕΟΦΥΤΟΣ ΛΑΡΚΟΥ: «Δύσκολα θα απαντηθεί αυτό το ερώτημα. Κατ’ αρχήν έχουμε 7 θέσεις που πρέπει να αναπληρώσουμε. Στην πορεία μπορεί να αλλάξει, είτε από πιθανές αποχωρήσεις, ή αλλαγή του πλάνου γιατί πάντα δεν πηγαίνεις βάση του αρχικού. Θα δούμε».

Ο κόσμος περιμένει να δει μια ομάδα που να αγωνίζεται και να έχει κίνητρο. Θα δούμε αυτή την Ομόνοια; Τι υπόσχεστε στον κόσμο;

ΝΕΟΦΥΤΟΣ ΛΑΡΚΟΥ: «Ποτέ δεν έχω υποσχεθεί οτιδήποτε. Το μόνο που υπόσχομαι είναι δουλειά, τίποτε άλλο. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι συμμετέχει ο οποιοσδήποτε σε ένα τέτοιο οργανισμό χωρίς κίνητρο. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να είναι στην Ομόνοια. Πρέπει να βρούμε τους παίκτες που μπορούν»

Στην τελευταία ανακοίνωση είχατε σημειώσει ότι γίνεται αξιολόγηση όλων. Πως κρίνεται εσείς της παρουσίας της Ομόνοιας τους τελευταίους 6 μήνες;

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ: «Δεν είδαμε τα αποτελέσματα που θέλαμε. Υπάρχουν ελαφρυντικά όμως. Συμφωνήσαμε όλοι ότι το ρόστερ δεν ήταν ποιότητας και προσπάθησε να κάνει ότι μπορούσε. Θεωρώ πως αν ξεκινήσουμε με το σωστό ρόστερ, μετά θα αξιολογηθεί ξανά και θα βγάλουμε τις αποφάσεις που χρειάζονται».