Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

Η τελευταία αγωνιστική βγάζει Πρωταθλητή στο Πρωτάθλημα Γυναικών

3 Μαΐου, 2019
497 Views
0 Comments
Η τελευταία αγωνιστική βγάζει Πρωταθλητή στο Πρωτάθλημα Γυναικών

Apollon Ladies και Barcelona F.A. Pyrgos Limassol θα λύσουν τις διαφορές τους σε ενενήντα λεπτά τα οποία θα κρίνουν ποια από τις δύο ομάδες θα κατακτήσει το Πρωτάθλήμα. Ο αγώνας θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή στο Κοινοτικό Γήπεδο Παρεκκλησιάς στις 11:00 το πρωί και θα μεταδοθεί από τη Cytavision με την στήριξη της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου. 

Μετά από 23 αγωνιστικές, 18 στην Α’ φάση και 5 στη Β’ φάση, τις δύο ομάδες χωρίζει ένας βαθμός και όλα θα κριθούν την Κυριακή στην 6η και τελευταία αγωνιστική της Β’ φάσης του Πρωταθλήματος Γυναικών. 

Η ομάδας της Barcelona F.A.  προηγείται με 63 βαθμούς έναντι 62 της ομάδας των Apollon Ladies. Η περσινή Πρωταθλήτρια Barcelona F.A. παίρνει τον τίτλο και με ισοπαλία ενώ η γηπεδούχος ομάδα των Apollon Ladies χρειάζεται νίκη για να επιστρέψει στην κορυφή του Γυναικείου Ποδοσφαίρου. 
Μετά το τέλος του αγώνα, θα γίνει στο γήπεδο η απονομή του τροπαίου στην Πρωταθλήτρια ομάδα. 

Ο αγώνας της Κυριακής θα είναι ο 5ος φετινός μεταξύ των δύο ομάδων. Το Σεπτέμβριο αγωνίστηκαν για το Super Cup με την Barcelona F.A. να παίρνει τη νίκη με 1-0. Στην Α’ φάση του Πρωταθλήματος, στον πρώτο γύρο η Barcelona F.A. νίκησε με 1-0 ενώ στο δεύτερο γύρο ο αγώνας ολοκληρώθηκε ισόπαλος 1-1. Ισοπαλία 1-1 είχαμε και στον αγώνα του  πρώτου γύρου της Β’ φάσης.

Apollon Ladies και Barcelona F.A. Pyrgos Limassol θα αναμετρηθούν και την Παρασκευή 10 του Μάη στον ημιτελικό του Κυπέλλου Γυναικών.  

Comments are closed.