19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024

Mια ανάσα από τον τίτλο η Ομόνοια στο Futsal

By on 2 Μαΐου, 2019 0 702 Views

Μια ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο futsal βρίσκεται η Ομόνοια. Οι «πράσινοι» επικράτησαν 7-3 του ΑΠΟΕΛ στο «Ελευθερία», έκαναν το 2-0 στην σειρά των τελικών και υπολείπονται μίας νίκης για να πανηγυρίσουν. Από την άλλη το ΑΠΟΕΛ θα πρέπει στο τρίτο παιχνίδι της σειράς να μειώσει σε 2-1 για να μείνει ζωντανό και να πάει ξανά στο «Ελευθερία» για να παίξει τα ρέστα του.
Κι’ όμως το παιχνίδι άρχισε καλά για το ΑΠΟΕΛ που προηγήθηκε με τον Περικλέους στο 6΄. Στο 10΄ η Ομόνοια ισοφάρισε κεφαλιά του Μαντέλι μετά από δοκάρι του Αλεξίου αλλά οι φιλοξενούμενοι επανήλθαν και πήραν προβάδισμα στο 13΄ με τον Ράφαελ. Το 2-1 για τους «γαλαζοκίτρινους» ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.
Με το… καλημέρα της επανάληψης η Ομόνοια έφερε το παιχνίδι στα ίσα σε 2-2 και πιο συγκεκριμένα με τον Μαντέλι στο 21΄. Στο 22΄ με μια γκολάρα ο Παναγιώτου έδωσε εκ νέου προβάδισμα στο ΑΠΟΕΛ αλλά ένας πρώην «γαλαζοκίτρινος» και νυν «πράσινος» από τον Ιανουάριο και μετά, ο Αλεξίου ισοφάρισε σε 3-3 στο 28΄. Στο 30΄ ο Βάντερσον έδωσε για πρώτη φορά προβάδισμα στην Ομόνοια με 4-3, ο τερματοφύλακας Σκαμπύλης έκανε το 5-3 με σουτ από τη εστία του στο 34΄, ο Μαντέλι στο 36΄ έκανε το 6-3 και ο Σέζαρ στο 38΄ διαμόρφωσε το τελικό 7-3.

ΟΜΟΝΟΙΑ (Κ.Χριστοδούλου)
: Σκαμπύλης, Μαντέλι, Σέζαρ, Βάντερσον, Μανώλη, Γ.Ιωάννου, Αλεξίου, Χ.Στυλιανού, Μ.Ιωάννου, Ελ Κέμπε, Σάββα

ΑΠΟΕΛ (Γ.Μυλωνάς): Ψηλογένης, Ράφαελ, Περέιρα, Σ.Ομήρου, Παναγιώτου, Δημητρίου, Περικλέους, Κρέκος, Μ.Ομήρου, Ιακώβου, Χριστοδούλου