25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024

Δεν σκόραρε ο Μπενζεμά ,έμεινε στο 0-0 η Ρεάλ

By on 26 Απριλίου, 2019 0 516 Views

Ο Μπενζεμά δεν σκόραρε αυτή τη φορά και η Ρεάλ έμεινε στο 0-0 με τη Χετάφε, η οποία παραμένει στην 4η θέση, ισόβαθμη πια με τη Σεβίλλη.

Βαθμολογικό κίνητρο δεν υπάρχει πλέον για την Ρεάλ και αυτό φαίνεται και στην απόδοση τους. Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν θα μπορούσε να σκοράρει αλλά γενικά δεν έπεισε με την απόδοση της, απέναντι σε μια Χετάφε που ήξερε ότι με νίκη θα πλησίαζε πολύ στο Champions League, αλλά και με την ισοπαλία μια χαρά ικανοποιημένη είναι. 

Το αποτέλεσμα, άλλωστε, κρίνεται δίκαιο με βάση όσα έδειξαν οι δύο ομάδες. Η Ρεάλ θα μπορούσε να προηγηθεί με τον Μπενζεμά ακριβώς με τη συμπλήρωση ενός λεπτού αλλά ο Γάλλος ήταν άστοχος και στη συνέχεια το ματς είχε αργό ρυθμό και καθόλου φάσεις. Ενα φάουλ του Αραμπάρι από καλή θέση, το οποίο απέκρουσε ο Νάβας στο 31′ και μια προσπάθεια του Βαράν που απομάκρυνε ο Αραμπάρι πάνω στη γραμμή, ήταν όλες κι όλες οι “ευκαιρίες”. 

Στο 56′, πάντως, η Ρεάλ είχε μια κανονική τέτοια με τον Ισκο αλλά ο Μπρούνο κατάφερε να βάλει την κόντρα, ενώ η Χετάφε είχε την καλύτερη της στιγμή στο 73′, όταν οι Μολίνα και Μάτα με σουτ εντός περιοχής πήγαν για το 1-0 αλλά ο Νάβας είπε “όχι”.Remaining Time-0:27FullscreenMute

Χετάφε (Πέπε Μπορδαλάς): Νταβίντ Σόρια, Μπρούνο, Καμπρέρα, Μάτα (84′ Σάμου Σάιθ), Ολιβέρα (57′ Ανχελ Ροντρίγκες), Αραμπάρι, Μολίνα, Μαξίμοβιτς, Μιγκέλ, Νταμιάν, Ούγκο Ντούρο (72′ Πορτίγιο).

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Νάβας, Καρβαχάλ, Βαράν, Νάτσο, Ρεγκιλόν, Καζεμίρο, Βαλβέρδε (78′ Κρος), Ισκο, Μπέιλ (71′ Ασένσιο), Μπραχίμ Ντίας (71′ Βάθκεθ), Μπενζεμά.