20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024

ΠΟΓΚΜΠΑ:Φεύγει για την Ρεάλ λένε οι φήμες

By on 24 Απριλίου, 2019 0 860 Views

H περίπτωση του Πολ Πογκμπά απασχολεί στο μέγιστο τα Μέσα, καθώς πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που τον θέλουν το καλοκαίρι να αφήνει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με βασικό υποψήφιο προορισμό του τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο 26χρονος Γάλλος έχει βρει ξανά τον καλό του εαυτό υπό τις οδηγίες του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, όμως η βαθμολογική θέση που βρίσκονται οι “κόκκινοι διάβολοι” μπορεί να προκαλέσει τη φυγή του. Σύμφωνα με την αγγλική εφημεριδα “Daily Mail”, εάν η Γιουνάιτεντ αποτύχει να προκριθεί στο Champions League, τότε δύσκολα θα κρατήσει τον Πολ Πογκμπά.

Νερό στο “μύλο” τέτοιων φημών έρχεται να ρίξει ρεπορτάζ της “L’Equipe”. Όπως αναφέρει, λοιπόν, η γαλλική εφημερίδα, ο 25χρονος μέσος έχει εκμυστηρευθεί ήδη στους συμπαίκτες του την επιθυμία του να αποχωρήσει από το “Όλντ Τράφορντ” το καλοκαίρι. Μάλιστα, τονίζει ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν πρόκειται να εμποδίσει όποια πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης έρθει.

Βέβαια λίγες μέρες νωρίτερα, η ισπανική εφημερίδα “AS” είχε υποστηρίξει ότι ναι μεν ο Πογκμπά μπορεί να δεχθεί κούρεμα 25% στις ετήσιες απολαβές του αν τελικά παραμείνει στη Γιουνάιτεντ, όμως και η Ρεάλ δεν μπορεί να του προσφέρει τα 17.000.000 ευρώ που λαμβάνει στην Αγγλία.

Ο λόγος είναι ότι το ακριβότερο συμβόλαιο των “μερένγκες” ανήκει στον Γκάρεθι Μπέιλ και φθάνει τα 15.000.000 ευρώ ετησίως και η “βασίλισσα” θέλει να διατηρεί τις ισορροπίες.