26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Γιατί έφυγε ο Φελκ από την Ένωση…Ταρακούνημα και παράπονα για τις αποβολές

Γιατί έφυγε ο Φελκ από την Ένωση…Ταρακούνημα και παράπονα για τις αποβολές

By on 24 Απριλίου, 2019 0 15827 Views

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΕΝΠ, Κωνσταντίνος Φάνου μίλησε στον Super Sport FM 104.0, αναφορικά με την αποχώρηση του Κάριτ Φελκ.

«Υπήρξε μια συνάντηση που διήρκησε πέραν των δύο ωρών. Θεώρησε ο ίδιος ότι χρειαζόταν ένα ταρακούνημα η ομάδα. Συζητήσαμε και για το αγωνιστικό. Είπε πολλές φορές πως πρώτη φορά αντιμετώπισε μια τέτοια κατάσταση. Είπε και για τη διαιτησία, αλλά και για άλλα πράγματα. Μίλησε με αριθμούς. Αναγκάστηκε η ομάδα να αγωνιστεί με 10 ποδοσφαιριστές για τέσσερεις φορές στα τελευταία παιχνίδια. Δεχτήκαμε συνολικά εφτά κόκκινες. Ήταν λίγο έντονος και σε κάποια εξ΄ αυτών έχει δίκαιο. Η γενική αντιμετώπιση που έχει η ομάδα, δεν είναι η καλύτερη».

Αν έγινε προσπάθεια να μεταπειστεί…

«Από τη στιγμή που ήθελε να παραιτηθεί, με αυτό έπρεπε να πορευτούμε. Ακούστηκαν πολλά τις προηγούμενες μέρες. Ακούστηκε ότι η διοίκηση προέτρεψε τον κ. Φελκ να παραιτηθεί. Τίποτα από αυτά δεν ισχύει. Ο ίδιος θεωρεί ότι αυτή η ομάδα μπορεί να παραμείνει στην Α΄ Κατηγορία. Θεώρησε ότι η ομάδα χρειαζόταν ταρακούνημα».

Για το πώς θα καλύψουν το κενό της αποχώρησης του…

«Δεν μπορούμε να πούμε σε ονοματολογία. Θα παρθεί η καταλληλότερη απόφαση από τον πρόεδρο και το δ.σ.. Θα δούμε πως θα βελτιώσουμε τις συνθήκες. Αυτό με τις κόκκινες κάρτες είναι κάτι που μας ταλαιπωρεί. Αυτή η αποχώρηση θα πρέπει να αποτελέσει ένα κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές».

Αν είναι ο Γιώργος Κοσμά στους υποψήφιους…  

«Πάντοτε ακούγονται πολλά ονόματα. Για τον κ. Κοσμά ακούστηκε και άλλες φορές. Δεν είναι προς όφελος να επιβεβαιώσουμε ή να διαψεύσουμε οτιδήποτε. Δεν είναι εύκολο για ένα προπονητή να αποδεχθεί να βρεθεί στον πάγκο για τρεις αγωνιστικές. Δεν μπορούμε ούτε και εμείς να δεσμευτούμε και για τη νέα χρονιά, αφού δεν ξέρουμε σε ποια κατηγορία θα αγωνιζόμαστε. Θα προσπθήσουμε εντός της ημέρας να τελειώσει το θέμα».

Για το αν υπήρξαν αντιδράσεις προς τον Κάριτ Φελκ από άτομα της ομάδας…  

«Υπήρξαν αντιδράσεις από μερίδα οπαδών. Δεν υπήρχε από μέλος του δ.σ.. Υπήρχε ένα περιστατικό με κάποιο πρώην μέλος του δ.σ.».