ΔΙΕΘΝΗ
Like

Ζιντάν: «Η Ρεάλ έχει 33 πρωταθλήματα, η Μπαρτσελόνα πόσα;»

24 Απριλίου, 2019
617 Views
0 Comments
Ζιντάν: «Η Ρεάλ έχει 33 πρωταθλήματα, η Μπαρτσελόνα πόσα;»

Αν και δεν το συνηθίζει, ο Ζινεντίν Ζιντάν παρασύρθηκε σε λαϊκιστικό ατόπημα και έκανε συγκρίσεις τίτλων, καθώς τον ενόχλησε να τον ρωτούν για την κυριαρχία των Μπλαουγκράνα στη La Liga.

Μ

Τη στιγμή που η Μπαρτσελόνα ετοιμάζεται και μαθηματικά να πανηγυρίσει για 26η φορά την κατάκτηση της La Liga, ενώ πηγαίνει για το τρεμπλ, στη Ρεάλ έχουν από καιρό ξεμείνει από στόχους. Κατά συνέπεια, κάθε σχετική συζήτηση για την επιτυχία των αντιπάλων, φέρνει εκνευρισμό ακόμα και στον Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος κανονικά δεν κάνει τέτοιου είδους δηλώσεις. Τώρα όμως παρασύρθηκε κι εκείνος στο λαϊκίστικο ατόπημα, καθώς τον ρώτησαν για το εάν η ομάδα του ενδιαφέρεται περισσότερο για το Champions League από το πρωτάθλημα:

Εμείς έχουμε 33 τίτλους. Η Μπαρτσελόνα πόσους; Προσφάτως τα πηγαίνουν πολύ καλά και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε, αλλά εάν θέλετε να μιλήσουμε με αριθμούς, η Ρεάλ έχει τα περισσότερα πρωταθλήματα. Δεν το λέω για να υπερασπιστώ την ομάδα μου, αλλά επειδή εσείς μου λέτε για τι κάνει η Μπάρτσα τα τελευταία χρόνια. Ωραία και πόσα έχουν δηλαδή;» Οι Καταλανοί πάντως θα το σηκώσουν για 10η φορά στον 21ο αιώνα.

Comments are closed.