19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • A.ΓΕΝΕΘΛΙΟΥ:Έχουμε κάποια παράπονα από την διαιτησία

A.ΓΕΝΕΘΛΙΟΥ:Έχουμε κάποια παράπονα από την διαιτησία

By on 23 Απριλίου, 2019 0 15560 Views

Για το παιχνίδι που προηγήθηκε με τον Απόλλωνα και για την συνέχεια, μίλησε στον Super Sport fm 104.0 η εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ Αριάδνη Γενεθλίου.

«Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο ξέραμε από την αρχή ότι θα ήταν δύσκολο. Εμείς θέλαμε θετικό αποτέλεσμα καθώς θέλουμε να κλειδώσουμε και μαθηματικά την έξοδο μας στην Ευρώπη. Τελικά ήρθε η ισοπαλία. Η ομάδα μας ήταν καλύτερη στο α΄ ημίχρονο αλλά μετά την αποβολή δεν καταφέραμε να κάνουμε αυτό που θέλαμε. Έχουμε και κάποια παράπονα από την διαιτησία, δεν ήταν 50-50 τα σφυρίγματα και οι υποδείξεις. Κάποιες φάσεις δεν ήταν οφσάιντ, ενώ είχε και δεύτερη κίτρινη η ο Σελίμοβιτς» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Η ομάδα έδειξε ότι έχει την ικανότητα να πρωταγωνιστεί και θέλουμε να έχουμε καλό πρόσωπο μέχρι το τέλος. Έχουμε και τον τελικό οποίος αργεί ακόμα αλλά τον σκεφτόμαστε. Υπολειπόμαστε έναν βαθμό για να κλειδώσουμε την Ευρώπη και αν δεν τον πάρουμε δεν θα εφησυχάσουμε».

Θέλετε και το Κύπελλο όμως…
«Κάναμε μεγάλη προσπάθεια για να φτάσουμε μέχρι τον τελικό και θέλουμε το Κύπελλο. Πάντα σε αυτό το παιχνίδι όποιοι και να αγωνίζονται είναι στο 50-50. Έχουμε μέρες μέχρι τότε αλλά ο στόχος δεν αλλάζει και δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τροπαίου».

Κάποιοι ποδοσφαιριστές που δεν έπαιζαν τώρα αγωνίζονται και έχουν και καλή απόδοση όπως ο Λαφράνς και ο Βοζίνια. Μιλήσατε ξανά μαζί τους, τι θα γίνει με το μέλλον τους;
«Θα πρέπει να γίνει κουβέντα ανάμεσα στην διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές. Θα δούμε από κοινού τι θα γίνει με το μέλλον τους. Κάτι νεότερο δεν υπάρχει αλλά θα ξέρουμε πολύ σύντομα».

Πρόεκυψε ένα πρόβλημα με τον Καστανιάγα;
«Πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και αντιμετωπίζει θλάση α΄ βαθμού στο γαστροκνήμιο. Υπάρχει η διακοπή τώρα αι θα δούμε τις επόμενες μέρες αν θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι με την Ομόνοια. Αγκάνοβιτς και Σχρανζ είναι τιμωρημένοι».