24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024

Μίλνερ: “Δεν θα δω το Γιουνάιτεντ – Σίτι”

By on 23 Απριλίου, 2019 0 474 Views

Ο κεντρικός μέσος της Λίβερπουλ, Τζέιμς Μίλνερ, δήλωσε ότι θα υποστηρίξει Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για πρώτη φορά στη ζωή του στο ντέρμπι απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι, αλλά δεν θα παρακολουθήσει τον αγώνα.

Ο φετινός τίτλος της Premier League θα κριθεί εν πολλοίς στο παιχνίδι της Τετάρτης (23/4) ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Εάν οι “πολίτες” κερδίσουν θα περάσουν ένα βαθμό μπροστά από τη Λίβερπουλ και θα έχουν το προβάδισμα με τρεις αγωνιστικές να απομένουν.

Ο κεντρικός μέσος της Λίβερπουλ, Τζέιμς Μίλνερ, ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους για το αν θα στηρίξει τους “κόκκινους διαβόλους” απάντησε “Για πρώτη φορά στη ζωή μου”. Παρολ’ αυτά θα προτιμήσει να μην παρακολουθήσει το ματς: “Δεν θα το βλέπω. Είναι λίγο σπατάλη ενέργειας να εύχεσαι η μπάλα να μπει στο τέρμα. Δεν έχω ιδέα τι θα κάνω, μπορεί να πάω για φαγητό”.

Πάντως, τόνισε πως ό,τι και να συμβεί στο ντέρμπι του Μάντσεστερ, η Λίβερπουλ πρέπει να κάνει το καθήκον της και να κερδίσει τα τρία εναπομείναντα παιχνίδια κόντρα σε Χάντερσφιλντ, Νιούκαστλ και Γουλβς: “Πρέπει να κερδίσουμε τα υπόλοιπα παιχνίδια. Αν το κάνουμε αυτό και δεν είναι αρκετό, τότε θα δώσω συγχαρητήρια στη Σίτι. Είναι κορυφαία ομάδα. Μπορούμε μόνο να κερδίζουμε για να τους ασκούμε πίεση”.