26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024

Απονομή επάθλου ΟΠΑΠ Fair Play στη Νέα Σαλαμίνα

By on 23 Απριλίου, 2019 0 15782 Views

Πριν από τον αγώνα της Δευτέρας μεταξύ της Νέας Σαλαμίνας και της Ομόνοιας για την 7η αγωνιστική της Β’ φάσης του Πρωταθλήματος Cyta, έγινε στη Νέα Σαλαμίνα η απονομή του χρηματικού επάθλου για την ανάδειξη της ως ομάδα ήθους ΟΠΑΠ για την τετράδα των δύο τελευταίων αγωνιστικών της Α’ φάσης και των δύο πρώτων αγωνιστικών της Β’ φάσης.

Η απονομή έγινε από το μέλος του Δ.Σ. του ΟΠΑΠ Πάμπο Χρίστου και το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΟΠ Γιώργο Φαντάρο στον Ελένιο Κουκλή του τμήματος Μάρκετινγκ της Νέας Σαλαμίνα. 
Η ομάδα της Νέας Σαλαμίνας  έχει αναδειχθεί  ομάδα ήθους στα βραβεία ΟΠΑΠ και για την τετράδα των αγωνιστικών 17-20 του πρωταθλήματος Cyta  καθώς και ομάδα ήθους του β΄ γύρου της Α΄ φάσης και επομένως αυτή, ήταν η τρίτη φορά που βραβεύτηκε στη φετινή περίοδο μέχρι τώρα.

Η  ειδική βαθμολογία τίμιου παιγνιδιού που βγαίνει μέσα από τις βαθμολογίες των παρατηρητών σύμφωνα με τα κριτήρια της FIFA και της UEFA όπου λαμβάνονται υπόψη οι κάρτες, η συμπεριφορά παραγόντων προπονητών παικτών και φιλάθλων, ο σεβασμός στις αποφάσεις των διαιτητών και προς τους αντιπάλους και το θετικό παιγνίδι των ομάδων.