29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024

Το ΑΠΟΕΛ απαντά και ξεκαθαρίζει

By on 22 Απριλίου, 2019 0 10453 Views

Ανακοίνωση εξέδωσε το σωματείο ΑΠΟΕΛ αναφορικά με ανάρτηση για καθυστερημένες οφειλές προς καλαθοσφαιριστές.

Η ανακοίνωση:

Σε σχέση με δημοσιεύματα τα οποία φιλοξενούν τοποθετήσεις σε ΜΚΔ, λογαριασμού που φέρεται να ανήκει σε σύζυγο καλαθοσφαιριστή της ομάδας μας επιθυμούμε να ξεκαθαρίσουμε ότι όλοι οι καλαθοσφαιριστές μας είναι οικονομικά πλήρως τακτοποιημένοι μέχρι και τις 30/03 όπως προνοείται από τις συμβατικές μας υποχρεώσεις. Για τις υπόλοιπες μέρες (μέχρι 10/04) που διήρκεσαν οι υποχρεώσεις τους, οι καλαθοσφαιριστές θα εξοφληθούν με βάση την μεταξύ μας σύμβαση μέχρι και τις 10/05.

Όσο για τις αναφορές ότι η ποδοσφαιρική εταιρεία δεν είναι συνεπής προς το Σωματείο, ουδέν τούτου αναληθέστερο. Το ετήσιο ποσό άδειας διαχείρισης έχει εξοφληθεί πλήρως από πλευράς της εταιρείας ΑΠΟΕΛ.

Την ίδια στιγμή επιθυμούμε να εκφράσουμε την απογοήτευση μας προς όσους λειτουργούς και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης χωρίς καν να διασταυρώσουν την υποτιθέμενη «είδηση» έτρεξαν να αναδημοσιεύσουν τις αναφορές. Για ακόμα μια φορά γινόμαστε μάρτυρες περιπτώσεων “clickbait” άρθρων και πραγματικά λυπούμαστε για το συγκεκριμένο επίπεδο «δημοσιογραφίας».