26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024

Κόκκινη θύελλα διέλυσε την Ομόνοια 5-2

By on 22 Απριλίου, 2019 0 19490 Views

Η Νέα Σαλαμίνα σαν θύελλα ήταν η νικήτρια στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η δράση της 7ης αγωνιστικής των πλέι οφ του Πρωταθλήματος Cyta. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με το εντυπωσιακό 5-2 της Ομόνοιας στο «Αμμόχωστος» και εδραιώθηκαν στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι δύο ομάδες απαλλαγμένες από το άγχος, προσέφεραν πλούσιο θέαμα. Σε εξαιρετική βραδιά οι γηπεδούχοι πέτυχαν πέντε πανέμορφα γκολ, σκορπώντας χαρά και ικανοποίηση στους φίλους της ομάδας. Μαργκάσα (5΄), Ελούντού (33΄), Τιάγκο (42΄), Κορέια (52΄) και Κίνγκσλεϊ (56΄) ήταν οι δράστες της επιτυχίας. Από την άλλη, για την Ομόνοια σκόραραν οι Μαυρίας (18΄) και Κολοβός (23΄). Ταπεινωτική η ήττα για τους «πράσινους» που δείχνουν να μην μπορούν να ανακάμψουν.

Στους 40 βαθμούς έφτασε η Νέα Σαλαμίνα που είναι στο +4 από την Ομόνοια.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ (Σάββας Πουρσαϊτίδης): Βεσελόφσκι, Φουστάρ (85΄ Χατζηκωνσταντή), Γκολομπάρτ, Ρέινολντς, Τζαΐλσον, Κορέια, Μαργκάσα(82΄Νουρ), Κωστή, Ελουντού, Τιάγκο, Κίνγκσλεϊ (75΄ Πική)

Στον πάγκο: Λύτρας, Σεργίου, Γκαρσία, Σικόρσκι,Νικολάου, Μινίκκης

ΟΜΟΝΟΙΑ (Γιάννης Αναστασίου): Μεχίας, Γκαφούρ, Κούσουλος, Μότα, Μανρίκε, Λοέ (59΄Κατελάρης), Γκόμες, Μόντες (71΄Ζίβετς), Μαυρίας, Κολοβός (79΄Χαραλάμπους), Νταρμπισάιαρ

Στον πάγκο: Αντωνίου, Βύντρα, Φώτη,Ατζαγκούν, Εντρένα,Ραμίρεζ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κυριάκος Χριστοδούλου (Ανδρέας Ανδρέου – Κυριάκος Σωκράτους), 4ος: Βασίλης Δημητρίου, Παρ.: Κώστας Καπιτανής.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Φουστάρ/Λοέ,Γκόμες, Χαραλάμπους

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΓΗΠΕΔΟ: «Αμμόχωστος»

ΘΕΑΤΕΣ: 500