25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Η ΑΕΛ είπε όχι στον Απόλλωνα που έχασε και πέναλτι(1-1)

Η ΑΕΛ είπε όχι στον Απόλλωνα που έχασε και πέναλτι(1-1)

By on 21 Απριλίου, 2019 0 20460 Views

Ο Απόλλωνας έχασε άλλους δυο βαθμούς στην μάχη που κάνει για κατάκτηση του τίτλου, αφού έμεινε στο 1-1 με την ΑΕΛ και στρέφει το βλέμμα του στην Λάρνακα όπου το ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει την ΑΕΚ. Μάλιστα, οι «γαλάζιοι» έχασαν και πέναλτι με τον Ζελάγια στο 53’ του αγώνα, με τον Βοζίνια, που ήταν ο κορυφαίος για την ΑΕΛ, να του λέει «όχι».

Σε ένα παιχνίδι με πολύ καλό ρυθμό, με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει στα πρώτα 18 λεπτά. Η ΑΕΛ μπήκε πιο δυνατά, είχε τις ευκαιρίες της και κατάφερε να φτάσει στο γκολ με τον Γκαστανιάγα στο 19’. Έκτοτε, ο Απόλλωνας προσπάθησε να βγάλει αντίδραση όμως δεν τα κατάφερε, ουσιαστικά. Στο 39’ βρήκε την καλύτερή του ευκαιρία με τον Ζελάγια, να σημαδεύει την οριζόντια δοκό του Βοζίνια.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 52’, ο Λούκας Σωτηρίου υπέδειξε πέναλτι για τους «γαλάζιους» αφού ο Αγκάνοβιτς τράβηξε και με τα δύο χέρια τον Βασιλείου, και δέχθηκε την 2ηκίτρινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του με 10. Ωστόσο, ο Ζελάγια που ανέλαβε την εκτέλεση νικήθηκε από τον Βοζίνια. Η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή προσπάθησε να βρει τις λύσεις και έφτασε στην ισοφάριση στο 72’ με τον Γιούστε. Στη συνέχεια, όση πίεση και να έβαλαν οι τυπικά γηπεδούχοι, και παρά τις ευκαιρίες που βρήκαν, δεν έφτασαν στο επιθυμητό αποτέλεσμα, χάνοντας άλλους δυο βαθμούς στην μάχη του τίτλου.

Απόλλων: Βάλε, Γιούστε, Σελίμοβιτς, Πέδρο, Βασιλείου, Μπρου, Μάρκοβιτς, Ψύχας(46′ Παπουλής), Σαρδινέρο(61′ Φοπαλά), Σκέμπρι, Ζελάγια

Στον πάγκο: Κίσσας, Παπαστυλιανού, Ουεντραόγκο, Σπόλιαριτς, Βασιλειάδης, Παπαμιχαήλ

ΑΕΛ: Βοζίνια, Ντόσα, Τεξέιρα, Γκαστανιάγα(46′ Ζντραφκόφκσι), Λαφράνς, Μακρής, Φιντέλις, Χουράδο(66′ Σχρανζ), Αντόνια(78′ Τεϊσέιρα), Αγκάνοβιτς, Γουήλερ

Στον πάγκο: Πρόσεκ, Σίλβα, Μυτίδης, Γερολέμου, Κυριάκου, Αβραάμ

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σελίμοβιτς, Ζελάγια, Πέδρο, Μπρου / Ντόσα, Τεξέιρα, Σχρανζ, Γουήλερ
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Αγκάνοβιτς(2η κίτρινη)
ΓΗΠΕΔΟ: Τσίρειο
ΘΕΑΤΕΣ: 1000 περίπου