26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Η ΑΕΚ έδωσε παράταση στην μάχη του τίτλου.Κέρδισε με 10 παίκτες το ΑΠΟΕΛ(1-0)

Η ΑΕΚ έδωσε παράταση στην μάχη του τίτλου.Κέρδισε με 10 παίκτες το ΑΠΟΕΛ(1-0)

By on 21 Απριλίου, 2019 0 25930 Views

Το ΑΠΟΕΛ ήταν καλύτερο ,είχε ευκαιρίες ,η ΑΕΚ έμεινε με 10 παίκτες στο 60 ΄αλλά  ο Γκονζάλες στο 66΄ πέτυχε το χρυσό γκολ της νίκης (1-0)ενώ ο Ντε Βινσέντι στην τελευταία φάση του αγώνα σημάδεψε το δοκάρι του Τόνιο έτσι το ΑΠΟΕΛ ηττήθηκε και ο Απόλλωνας …κλαίει τις νέες απώλειες που είχε νωρίτερα με την ΑΕΛ .Απλά μείωσε στους -3 η ομάδα της Λεμεσού και δεν την αρκεί νίκη επί στου ΑΠΟΕΛ μετά το Πάσχα για να κάνει την ανατροπή στην κορυφή αφού το ΑΠΟΕΛ κερδίζει στην ισοβαθμία.

Με νίκη το ΑΠΟΕΛ θα πανηγύριζε την κατάκτηση του τίτλου ωστόσο και με την ήττα παραμένει φαβορί αφού και ο αντίπαλος του δεν δείχνει ικανός να αξιοποιήσει τις απώλειες του. Η ΑΕΚ πλέον ελπίζει και στην δεύτερη θέση.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Μικέλ Γκονζάλες στο 66΄ με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής μετά από εκτέλεση φάουλ. Οι γηπεδούχοι αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο από το 60΄ λόγω αποβολής του Ακοράν με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Το ΑΠΟΕΛ για έβδομο φετινό παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ δεν καταφέρνει να φτάσει στη νίκη.

Στο 90΄+6 ο Ντε Βινσέντι έχασε απίστευτη ευκαιρία με δοκάρι με πλασέ από πλεονεκτική θέση.

Το ΑΠΟΕΛ εξακολουθεί να είναι το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος αφού είναι στο +3 από τον Απόλλωνα, με τον οποίο υπερτερεί στην ισοβαθμία. Με νίκη στον αγώνα που ακολουθεί οι «γαλαζοκίτρινοι» θα αγκαλιάσουν τον τίτλο, δεν θα τον κατακτήσουν όμως, αφού τις δικές της μαθηματικές ελπίδες έχει πλέον και η ΑΕΚ που είναι στο -6.

ΑΕΚ (Ιμανόλ Ιδιάκεθ): Τόνιο, Γκονζάλεθ, Τρουγιόλς, Γκαρσία, Σάστρε, Κάσες, Ακοράν, Τζεφρέν (67΄ Τέτε), Ακίνο (23΄ Φλοριάν), Γιάννου, Τρισκόφσκι (74΄ Λαρένα)

Στον πάγκο: Χριστοδούλου, Ιωάννου, Ρουσιάς, Αναστασίου, Αντωνιάδης, Καταλά

ΑΠΟΕΛ (Πάολο Τραμετσάνι): Βάτερμαν, Βούρος, Καρλάο, Ιωάννου, Γιάκολις, Καζού (77΄ Μπέζιακ), Μοράις (72΄ Βιντιγκάλ), Σόουζα, Ντε Βινσέντι, Νατέλ, Τάμαρι

Στον πάγκο: Ρόμο, Αρτυματάς, Εφραίμ, Ζαχίντ, Μερκής, Φακινέτι, Αλωνεύτης

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τιμόθεος Χριστοφή (Χαράλαμπος Χαραλάμπους – Γιώργος Γκίνος), 4ος: Λεόντιος Τράττου, Παρ.: Παναγιώτης Γερασίμου

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Γιάννου, Γκονζάλεθ (3η), Τρουγιόλς / Καρλάο (3η), Ντε Βινσέντι, Καζού, Γιάκολις, Σόουζα

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Ακοράν(60΄2η κίτρινη)

ΓΗΠΕΔΟ: ΑΕΚ Αρένα