29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Η Πάφος πήρε τη νίκη και νιώθει σιγουριά.Σε κίνδυνο η Δόξα

Η Πάφος πήρε τη νίκη και νιώθει σιγουριά.Σε κίνδυνο η Δόξα

By on 20 Απριλίου, 2019 0 663 Views

Μεγάλο παιχνίδι έγινε στο «Στέλιος Κυριακίδης», με την Πάφο να πανηγυρίζει τελικά τη νίκη με 3-2 επί της Δόξας και νιώθει πλέον σιγουριά για την παραμονή στην Α’ κατηγορία αντίθετα με την Δόξα που παρέμεινε στην επικίνδυνη ζώνη. Ήταν ένα ματς διαφήμιση του αθλήματος, εναλλαγή του σκορ και των συνθημάτων, πέντε γκολ και κάποια εξ’ αυτών γκολάρες.
Η Δόξα αιφνιδίασε τους γηπεδούχους και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 17ο λεπτό με μια γκολάρα του Παπαφώτη ο οποίος κοντρόλαρε την μπάλα εκτός περιοχής και κεραυνοβόλησε τον Μολ. Δεν πανικοβλήθηκε η Πάφος, απάτησε στο αμέσως επόμενο λεπτό έφερε το παιχνίδι στα ίσα με τον Κουλς, ενώ ο Βέλγος στο 28΄ πέτυχε δεύτερο γκολ και έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του. Στην επανάληψη η Δόξα κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα και πάλι με γκολάρα, αυτή την φορά με τον Μπόλιεβιτς στο 65΄. Τα πανηγύρια για την ισοφάριση κράτησαν για ένα 10λεπτο και κάτι. Αυτό γιατί στο 76΄ ο Νέμετς εκμεταλλεύτηκε το μπέρδεμα του Γκρεμσλ και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα. Το γκολ αυτό έμελλε να ήταν και το νικητήριο για την ομάδα της Πάφου. Η Πάφος από το 80΄ και μετά αγωνιζόταν με δέκα ποδοσφαιριστές καθώς τραυματίστηκε ο Καρώ, ενώ ήδη η ομάδα του είχε κάνεις τις τρεις αλλαγές της.
ΠΑΦΟΣ: Μολ, Χολντ, Σιρόκ, Ράσιτς (65΄ Καρώ), Φιλιώτης, Κουλς, Μπάκαρντ, Ζίβουλιτς, Ανγκούλο (56΄ Φόλμπρεχτ), Νέμετς, Ράκελς (75΄ Λουλίνια)
ΔΟΞΑ: Γκρεμσλ, Παπαφώτης, Λουίς Κάρλος, Μπατέν (46΄ Παβλόφ), Μπόλιεβιτς, Χατζηβασίλης (78΄ Περέιρα), Αλεξάνδρου, Ζατλ, Μιτρέα, Σωτηρίου, Νελσίνιο