28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024

OMONOIA:Θέλουμε το Μακάρειο και όπως είναι σήμερα

By on 18 Απριλίου, 2019 0 3566 Views

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ομόνοια αναφορικά με τις τοποθετήσεις του προέδρου του ΚΟΑ, Ανδρέα Μιχαηλίδη που έκανε στον Super Sport FM 104.0. Η διοίκηση της ομάδας κάνει λόγο για παράλογα πράγματα που συμβαίνουν, ενώ στο τέλος καλεί τον οργανισμό να παραχωρήσει το στάδιο, όπως είναι σήμερα.

Η ανακοίνωση:

Έχουμε ενημερωθεί για τις σημερινές δημόσιες τοποθετήσεις του προέδρου του ΚΟΑ, Ανδρέα Μιχαηλίδη, σχετικά με το ενδιαφέρον μας για το Μακάρειο στάδιο και επιθυμούμε να αναφέρουμε τα πιο κάτω:

– Μας προκαλεί αρνητική εντύπωση το γεγονός πως επανειλημμένα ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις σχετικά με το ενδιαφέρον μας για το Μακάρειο στάδιο μέσω δηλώσεων στα ΜΜΕ από πλευράς ΚΟΑ και όχι επίσημα από τον ίδιο τον οργανισμό. Κάτι τέτοιο έχει γίνει και σήμερα.  Συνεπώς, ακολουθώντας την τακτική αυτή, τοποθετούμαστε και εμείς δημόσια.

– Θεωρούμε παράλογο αυτό που συμβαίνει: Να εκφράζουμε την πρόθεσή μας για να ανακαινίσουμε μια δημόσια περιουσία με δικά μας έξοδα, καταβάλλοντας μεγάλο χρηματικό ποσό ως δωρεά στην Κυπριακή κοινωνία και να συναντάμε συνεχώς εμπόδια, προφάσεις για δυσκολίες και χρονοβόρες διαδικασίες και γενικά μία αντιμετώπιση που μας κάνει να νιώθουμε πως δεν υπάρχει πραγματική βούληση για να προχωρήσει η όλη διαδικασία. Παρατηρούμε μια ανεξήγητη κωλυσιεργία. Έχει περάσει σχεδόν ενάμιση μήνας από την πρώτη επιστολή που είχαμε αποστείλει στον ΚΟΑ για το θέμα αυτό και ακόμη δεν έχει σημειωθεί η παραμικρή πρόοδος.

– Όσα περιγράφουμε πιο πάνω, δεν μας βοηθούν να αποδεχτούμε πως όντως δεν υπάρχουν παρεμβάσεις με σκοπιμότητες.

– Μέσω της δημόσιας αυτής τοποθέτησης ζητούμε ξανά από τον ΚΟΑ όπως επισπεύσει τις διαδικασίες και μας δώσει την τελική του απάντηση στο αίτημα που έχουμε καταθέσει. Εάν είναι τόσο δύσκολο να ξεκινήσουν τα έργα αμέσως μετά την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος, τότε όπως είχαμε αναφέρει σε επιστολές και στην κατ΄ ιδίαν συνάντηση στον ΚΟΑ, ζητάμε όπως μας παραχωρηθεί το γήπεδο όπως είναι σήμερα.