20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Χωρίς Champions League, έχοντας ξοδέψει 608 εκατ. ευρώ ο Γκουαρδιόλα στη Σίτι

Χωρίς Champions League, έχοντας ξοδέψει 608 εκατ. ευρώ ο Γκουαρδιόλα στη Σίτι

By on 18 Απριλίου, 2019 0 695 Views

Χωρίς Champions League, έχοντας ξοδέψει 608 εκατ. ευρώ ο Γκουαρδιόλα στη Σίτι

Απίστευτα ποσά έχει ξοδέψει η Μάντσεστερ Σίτι προκειμένου να φτάσει στην κατάκτηση του Champions League, αλλά δεν έχει καταφέρει να ανεβεί στο κορυφαίο σκαλοπάτι του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.ά

Η Μάντσεστερ Σίτι γνώρισε ακόμα έναν αποκλεισμό στο Champions League, μη μπορώντας να φτάσει ούτε μέχρι τα ημιτελικά της διοργάνωσης, παρότι έχει ξοδέψει τρελά ποσά για να το καταφέρει.

Την τελευταία τριετία μόνο με τον Πεπ Γκουαρδιόλα στον πάγκο οι Πολίτες έχουν δαπανήσει 608 εκατομμύρια ευρώ για μεταγραφές, αλλά παρά το τρομερό ρόστερ που χτίστηκε, δεν αποδείχθηκε ικανό για να οδηγήσει τη Σίτι στην κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου.

Έτσι ο Γκουαρδιόλα δεν κατάφερε ούτε αυτή τη χρονιά να πραγματοποιήσει το όνειρο των Αράβων ιδιοκτητών της Σίτι, οι οποίοι όσα χρήματα κι αν ξοδεύουν κάθε σεζόν, δεν βλέπουν την ομάδα τους να μπορεί να ανταποκριθεί επάξια σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το 2008 που οι Άραβες αγόρασαν τη Μάντσεστερ Σίτι έχουν ξοδέψει συνολικά 1,6 δισεκατομμύρια ευρώ για μεταγραφές, χωρίς να μπορέσουν να δουν τον σύλλογο να θριαμβεύει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.