26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ: Επιστολή Πουλλαίδη.(Γιατί να γίνει συζήτηση για κάτι που δεν υπάρχει?)

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ: Επιστολή Πουλλαίδη.(Γιατί να γίνει συζήτηση για κάτι που δεν υπάρχει?)

By on 18 Απριλίου, 2019 0 2342 Views

Σε εξέλιξη βρίσκεται η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ανόρθωσης, στην οποία θα ενημερωθούν τα μέλη της για τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν το Σύλλογο και το ποδοσφαιρικό τμήμα αλλά και τη λήψη αποφάσεων.

*Η συνέλευση άρχισε με 40 λεπτά καθυστέρηση. Αντί στις 18:30, άρχισε στις 19:10.

*Πριν την έναρξη της συνέλευσης, τηρήθηκε μονόλεπτη σιγή εις μνήμην του Γιάννη Κάσσινου.

*Δεν δίνει το παρών του στη συνέλευση ο Χρίστος Πουλλαΐδης, όμως θα εκπροσωπηθεί από τους Ανδρέα Πουλλαΐδη και Ανδρέα Μιχαήλ.

Ο Λοΐζος Λοΐζου ανέγνωσε όμως  την επιστολή του Χρίστου Πουλλαΐδη στη συνέλευση, καθώς δεν κατάφερε να δώσει το παρών του λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Στην επιστολή τονίζεται ότι δεν υπάρχει λόγος να γίνει συζήτηση για το MoU αφού έχει απορριφθεί.

«Έχω λάβει το email σας με ημερομηνία 15 Απριλίου που αφορά την παρουσία μου στην έκτακτη ΓΣ του συλλόγου στις 18 Απριλίου. Θα ήθελα να σας πληροφορήσω ότι δεν θα μπορέσω να παρευρεθώ λόγω προγραμματισμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων και συναντήσεων οι οποίες έχουν διευθετηθεί πιο πριν. Θα στείλω όμως τους αντιπροσώπους μου και θα έχουν όλες τις επιστολές και ντοκουμέντα που απαιτούνται για να τεκμηριωθούν οι απόψεις μας και να απαντηθούν οι ερωτήσεις των μελών. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί να γίνει συζήτηση για το MoU αφού αυτό έχει ήδη απορριφθεί και είναι σαν να μην υπάρχει».

Θυμίζουμε πως σύμφωνα με το Καταστατικό του Συλλόγου κανένα τακτικό μέλος δεν δικαιούται να παρευρίσκεται σε Συνέλευση, εάν δεν έχει εξοφλημένες τις οικονομικές του υποχρεώσεις προς τον Σύλλογο.