20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024

Ζωντανός στη μάχη του τίτλου ο Απόλλωνας

By on 14 Απριλίου, 2019 0 10326 Views

Ζωντανός στη μάχη του τίτλου παρέμεινε ο Απόλλωνας .Μέσα στο ΓΣΠ, νίκησε 2-0 την Ομόνοια και επανέφερε την διαφορά από την κορυφή στους τέσσερις βαθμούς. Οι «γαλάζιοι» δεν ήταν εντυπωσιακοί, ήταν ουσιαστικοί και πήραν αυτό που ήθελαν, απέναντι σε μια Ομόνοια που πέταξε στα σκουπίδια ένα ολόκληρο ημίχρονο (το πρώτο).
Πολύ νωρίς ο Απόλλωνας άνοιξε το σκορ στο 5΄ με τον Ζελάγια και ήταν ξεκάθαρο ότι ναι μεν δεν ήταν πολύ καλύτερος αλλά ήταν πιο άνετος στο γήπεδο. Μέχρι το τέλος του α΄ μέρους δεν προέκυψε οτιδήποτε αξιοσημείωτο, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν με το 0-1 στα αποδυτήρια.
Στην επανάληψη ξεθάρρεψε κάπως η Ομόνοια, είχε 1-2 καλές προϋποθέσεις αλλά ο Απόλλωνας χτύπησε, αυτή την φορά με τον Ψύχα στο 59΄, με τον μικρό να κάνει το 2-0.
Το γκολ του Ψύχα έμελλε να ήταν και το τελευταίο στο παιχνίδι, οι προσπάθειες των δυο ομάδων σφραγίστηκαν με το 2-0, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η Ομόνοια ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Σοάρες με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 73΄.
ΟΜΟΝΟΙΑ (Γ.Αναστασίου): Παναγή, Βύντρα, Κούσουλος, Μότα, Μανρίκε, Σοάρες, Γκόμες, Μαυρίας, Ατζαγκούν (46΄ Χαραλάμπους), Κολοβός, Ραμίρες (60΄ Νταρμπισάιαρ)
Στον πάγκο: Μεχίας, Αντωνίου, Γκαφούρ, Λοέ, Μόντες, Εντρένα, Ζίβετς, Ντάρμπισάιαρ

ΑΠΟΛΛΩΝ (Σ.Αυγουστή): Βάλε, Πέδρο, Γιούστε, Σελίμοβιτς, Στυλιανού, Μπρου (80΄ Σπόλιαριτς), Σακέτι (54΄ Ψύχας), Μάρκοβιτς, Σαρδινέρο (71΄ Καραγιόλ), Σκέμπρι, Ζελάγια
Στον πάγκο: Κίσσας, Ουεντραόγκο, Βασιλείου, Σπόλιαριτς, Βασιλειάδης, Παπαμιχαήλ, Καραγιόλ, Φοπαλά

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Χαραλάμπους/ Σακέτι
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Σοάρες
ΘΕΑΤΕΣ: Περίπου 1.500
Διαιτητής: Νικόλας Νεοκλέους
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Μάριος Καλογήρου
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Χαράλαμπος Ξενοφώντος
4ος Διαιτητής: Αβραάμ Τσούκκας
Παρατηρητής Διαιτησίας: Μιχάλης Ιωάννου