Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

Δυάδα over 2.5 goals, με απόδοση 3.41 στην BET ON ALFA

14 Απριλίου, 2019
255 Views
0 Comments
Δυάδα over 2.5 goals, με απόδοση 3.41 στην BET ON ALFA

Δυάδα over 2.5 goals, με απόδοση 3.41 στην BET ON ALFA

Δύο αγώνες για το πρώτο γκρουπ, περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα στο πρωτάθλημα CYTA Α’ κατηγορίας. Στις 17:00 στο Τσίρειο η ΑΕΛ θα αναμετρηθεί με την ΑΕΚ σε κρίσιμο ντέρμπι για την 3η θέση, ενώ μια ώρα αργότερα στις 18:00 στο ΓΣΠ η Ομόνοια φιλοξενεί τον Απόλλωνα που θέλει νίκη για να διατηρήσει ελπίδες διεκδίκησης του τίτλου.

Προσφέρονται και τα δύο ματς με πολύ καλές αποδόσεις και ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές από την BET ON ALFA. Μπορείτε να δείτε onlıne τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της BET ON ALFA Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Μην ξεχνάτε και την επιστροφή του Cash Out στην BET ON ALFA που είναι η μοναδική κυπριακή στοιχηματική εταιρεία που το έχει διαθέσιμο και στα πρακτορεία της. Το Cash Out προσφέρεται και onlıne στο www.betonalfa.com.cy.

17:00   ΑΕΛ – ΑΕΚ

Προσπέρασε στη βαθμολογία την ΑΕΛ η ΑΕΚ την προηγούμενη αγωνιστική και το σημερινό ντέρμπι είναι καθοριστικό στη διεκδίκηση της 3ης θέσης. Σύμφωνα με τις αποδόσεις της BET ON ALFA τον πρώτο λόγο για τη νίκη, τον έχει η ΑΕΚ με απόδοση 2.20, στο 3.25 προσφέρεται ο άσος για νίκη της ΑΕΚ, ενώ το ισόπαλο αποτέλεσμα έχει απόδοση 3.10. Στο 1.95 προσφέρεται το over 2.5 goals, 1.70 το under 2.5 goals και 1.75 το goal – goal αν πιστεύετε ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

18:00   ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΠΟΛΛΩΝ

Με τη διαφορά από το πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ να είναι στους 7 βαθμούς, ο Απόλλωνας μόνο με νίκη θα μπορεί να διατηρήσει ελπίδες να ανατρέψει το σκηνικό. Το διπλό για νίκη της ομάδας της Λεμεσού προσφέρεται στο 1.90, η νίκη της Ομόνοιας στο 3.70, ενώ στο 3.40 είναι η απόδοση του ισόπαλου αποτελέσματος. Μπορείτε να βρείτε στην BET ON ALFA το over 2.5 goals σε απόδοση 1.75, στο 1.90 είναι η απόδοση του under 2.5 goals, ενώ το goal – goal προσφέρεται στο 1.65.

Αν πιστεύετε ότι και τα δύο ματς θα είναι over 2.5 goals, η συνολική απόδοση στην BET ON ALFA είναι 3.41, ενώ αν βλέπετε να είναι goal – goal και τα δύο ντέρμπι, η συνολική τους απόδοση είναι 2.88.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Στην BET ON ALFA προσφέρονται και άλλες πάρα πολλές επιλογές, για τους σημερινούς αγώνες του κυπριακού πρωταθλήματος, όπου μπορείτε να παίξετε με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Comments are closed.