18 Απριλίου, 2024
  • 18 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • H Πάφος στο φινάλε ξέφυγε (2-3) και άφησε σε δύσκολη θέση την Αλκή

H Πάφος στο φινάλε ξέφυγε (2-3) και άφησε σε δύσκολη θέση την Αλκή

By on 13 Απριλίου, 2019 0 693 Views
H Πάφος στο φινάλε ξέφυγε (2-3) και άφησε σε δύσκολη θέση την Αλκή

Συναρπαστικό παιχνίδι έγινε «Αμμόχωστος» με την Πάφο να παίρνει τη νίκη (2-3) στο τέλος του αγώνα χάρη σε γκολ του Ντόβπνια στο 90+5 που σόκαρε την Αλκή. Η Πάφος κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 που διαμορφώθηκε στο πρώτο μέρος, ισοφαρίστηκε στο 85’, όμως κατάφερε να φύγει με σπουδαία νίκη που της δίνει μεγάλη βαθμολογική «ανάσα».Αντίθετα η Αλκή δεν εκμεταλεύτηκε τις απώλειες της Ένωσης με την Δόξα και παρέμεινε σε πολύ δύσκολη θέση αφού είναι μόλις δυο βαθμούς πάνω από την ομάδα του Παραλιμνίου.

Το παιχνίδι άρχισε με αρκετή δύναμη και πάθος και από τις δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι στο 12’ ευτύχησαν να πάρουν προβάδισμα με γκολ του Ιβάν Κάρλος που ξεπέρασε και το εμπόδιο του Μολ που είχε βγει αρκετά εκτός εστίας και πλάσαρε ουσιαστικά σε κενό τέρμα. Και ενώ η Πάφος προσπαθούσε να ισορροπήσει το παιχνίδι, οι γηπεδούχοι έβρισκαν χώρους, όμως υστέρησαν στην τελική πάσα.

Στην επανάληψη, η… αναγκαστική αλλαγή του Ιμπραΐμ με τον Ράσιτς να παίρνει τη θέση του ήταν καθοριστική για τους φιλοξενούμενους. Ο Αργεντινός στο 75’ ισοφάρισε με κεφαλιά μετά από ασίστ του Παναγιώτου. Στο 80’, ο Νέμετς μετά από εξαιρετική κάθετη μπαλιά του Ζίβουλιτς έφερε τα πάνω κάτω. Η Αλκή το πάλεψε, δεν τα παράτησε και στο 85’ με μια ωραία ομαδική προσπάθεια έκανε το 2-2 με τον Ακόστα. Την τελευταία… κουβέντα όμως είχε ο Ντόβπνια στο 90+5, που μετά από εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά, κατέβασε καθαρά την μπάλα (υπήρξαν διαμαρτυρίες για χέρι αλλά η κάμερα δεν έδειξε χέρι) και νίκησε τον Πάρντο διαμορφώνοντας το τελικό 3-2.

Αλκή: Πάρντο, Σερφά, Ιβάν Κάρλος(66′ Ηλία), Μπελαμεϊρί, Χαρής(87′ Φλόρες), Σπόλιαριτς, Χριστοφή, Τραϊτσέφσκι, Ακόστα, Κυπριανού, Τριμπό(77′ Κωνσταντίνου)

Πάφος: Μολ, Μπαγκάρντ, Ντόβπνια, Σιρόκ, Φιλιώτης, Ζίβουλιτς, Κουλς(69′ Φόλπρεχτ), Ιμπραΐμ(45+2 Ράσιτς), Ράκελς(60′ Λουλίνια), Νέμετς, Ανγκούλο

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Χρυσοβαλάντης Θεουλή (Πέτρος Πέτρου – Χρίστος Χρίστου), 4ος: Ανδρέας Κωνσταντίνου, Παρ.: Ανδρέας Δημητρίου

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Τριμπό, Μπελαμεϊρί(3η)
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΓΗΠΕΔΟ: «Αμμόχωστος»
ΘΕΑΤΕΣ: 250