25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024

Όρθια με 10 η Ένωση που πήρε βαθμό στο Μακάρειο(2-2)

By on 13 Απριλίου, 2019 0 40383 Views

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι που έγινε στο Μακάρειο, Δόξα και Ένωση, παρά το ότι πέτυχαν από δυο γκολ πήραν από ένα βαθμό. Το τελικό 2-2, αφήνει δυσαρεστημένη την Δόξα που έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 32’. Στην Ένωση που ήθελαν τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι, όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, δεν είναι και άσχημο αποτέλεσμα η ισοπαλία αφού άντεξε με 10 ποδοσφαιριστές και κράτησε ζωντανές τις ελπίδες της για σωτηρία..

Το παιχνίδι ξεκίνησε με γρήγορο ρυθμό και την Ένωση να έχει την κατοχή και τις πρωτοβουλίες στο πρώτο 15λεπτο του αγώνα. Από εκεί και πέρα η Δόξα ισορρόπησε κάπως και βρήκε μια καλή στιγμή με τον Λουίς Κάρλος στο 30’. Δυο λεπτά αργότερα, λόγω ενός σκληρού μαρκαρίσματος του Αμπαρτζουμιάν πάνω στον Αρτάμπε, οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν το παιχνίδι με 10 παίκτες. Στο 36’ μετά από λάθος του Γκρεμσλ ο Ριέρα το εκμεταλλεύτηκε στο 100% και άνοιξε το σκορ. Έξι λεπτά αργότερα ο Λουίς Κάρλος απάντησε αφιερώνοντας το γκολ του στον Ανδρέα Κόγια.

Με την έναρξη του β’ ημιχρόνου, η Ένωση έδειξε διάθεση και κατάφερε να πάρει ξανά προβάδισμα. Στο 56’ ο Πίττας με ατομική ενέργεια, έφτασε έξω από την περιοχή και με δυνατό διαγώνιο σουτ νίκησε για δεύτερη φορά τον Γκρεμσλ. Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα η Δόξα είχε τον έλεγχο, είχε δοκάρι με τον Μουκτάρη στο 59΄και ισοφάρισε ξανά το παιχνίδι στο 61’ με κεφαλιά του Μπατέν. Οι γηπεδούχοι που έψαξαν το τρίτο γκολ που θα τους έδινε τη νίκη, όμως ο Πέτρου είχε σύμμαχο (ξανά) το δοκάρι στο 75’, σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπόλιεβιτς. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος με το 2-2 να αφήνει περισσότερο ικανοποιημένη την ομάδα του Κάριτ Φελκ.

Παράπονα απο την διαιτησία του Γ.Νικολάου έχει η Ένωση που εδικαιούτο πέναλτι.

Δόξα: Γκρεμσλ, Περέιρα, Μουκτάρης, Μιτρέα, Αλεξάνδρου, Τίνκου, Μπόλιεβιτς, Αρτάμπε(38′ Παπαφώτης), Κάρλος, Ζατλ(74′ Χατζηβασίλη), Μπατέν(83′ Παβλόφ)

Στον πάγκο: Λοΐζου, Φερνάντες, Άδωνη, Σωτηρίου, Νελσίνιο

ΕΝΠ: Πέτρου, Ριέρα(73′ Κοσμά), Ενόχ(78′ Μουλαζίμης), Ουντόζι, Αμπαρτζουμιάν, Ολίβα, Αντωνίου, Κυριάκου, Φυτανίδης, Μαϊσουράντζε, Πίττας

Στον πάγκο: Πιττάτζιης, Σερμπάκοφ, Κολοκούδιας, Ζάρατε, Ελευθερίου, Γκλάβινα, Γκοζλάν

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γιώργος Νικολάου (Στέλιος Νικήτα – Όμηρος Τζιωρτζής), 4ος: Αναστάσης Αναστάση, Παρ.: Κώστας Καπιτανής

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μουκτάρης, Παπαφώτης, Μιτρέα / Ολίβα
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Αμπαρτζουμιάν(32΄)
ΓΗΠΕΔΟ: Μακάρειο
ΘΕΑΤΕΣ: 120