25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΛΟΪΖΟΥ:Δεν είμαστε σε καμιά διένεξη με τον κ. Πουλλαίδη

ΛΟΪΖΟΥ:Δεν είμαστε σε καμιά διένεξη με τον κ. Πουλλαίδη

By on 12 Απριλίου, 2019 0 3294 Views

Ο πρόεδρος του σωματείου της Ανόρθωσης Λοίζος Λοίζου μίλησε στον Super Sport fm104.0  για το θέμα που δημιουργήθηκε με τον κ. Χρίστο Πουλλαίδη.

«Εγώ ενημερώθηκα από τα ΜΜΕ ότι υπάρχει θέμα ανάμεσα στον Χρίστο Πουλλαίδη και το σωματείο. Δεν ευσταθούν τα δημοσιεύματα ότι υπάρχει αντιπαράθεση ανάμεσα σε εμάς και τον κ. Πουλλαίδη. Αν εμείς συζητάμε μαζί του δεν σημαίνει ότι έχουμε αντιπαράθεση. Να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Όταν ο σύλλογος υποχρεώθηκε εκ των γεγονότων αν αναλάβει την διαχείριση της εταιρείας η πρόθεση και προσπάθεια του συμβουλίου που ανέλαβε στην εταιρεία με μπροστάρη τον Μιχάλη Χατηπαντέλα ήταν να ηρεμήσουν την κατάσταση και να βρει ξανά στην αυτοπεποίθηση της η Ανόρθωση. Το δεύτερο σοβαρό θέμα που έπρεπε να χειριστούμε ήταν το να περάσουμε τα κριτήρια. Με πολύ κόπο καταφέραμε να ολοκληρώσουμε τον φάκελο και θεωρώ ότι θα είναι «ΟΚ». Μετά έγινε η μεγάλη προσπάθεια να πληρωθούν οι παίκτες. Και αυτό με κόπο και συμπαραστάτη τον κόσμο το πετύχαμε. Πληρώθηκαν και δύο μισθοί ώστε να προκύψει μια ηρεμία στην ομάδα μας. Μετά από όλη αυτή την προσπάθεια είχαμε σημειωμένο να κοιτάξουμε και το μέλλον της Ανόρθωσης. Εδώ είναι που αρχίζουν οι συναντήσεις με τον κ. Πουλλαίδη. Ο σύλλογος από την πρώτη στιγμή ήταν και παραμένει έτοιμος να επιστρέψει στον κ. Πουλλαίδη το 21% των μετοχών για να αναλάβει άμεσα την διαχείριση της εταιρείας. Δεν αρνήθηκε ότι θα αναλάβει την εταιρεία και την συμπάθεια και αγάπη του για την Ανόρθωση. Απλά πέραν από το να πάρει πίσω το 21% έβαλε στο τραπέζι και κάποιους όρους τους οποίους συζητάμε. Δεν είμαστε σε καμιά διένεξη με τον κ. Πουλλαίδη. Είμαστε σε επαφές με τους συνεργάτες του επί των όρων αυτών και προσπαθούμε να βρεθεί μια κοινή συνισταμένη για το καλό της Ανόρθωσης το οποίο θέλει και ο κ. Πουλλαίδης και ο κάθε Ανορθωσιάτης. Είμαστε πολύ κοντά σε μια συμφωνία. Απλά να πω ότι θα την εγκρίνουν μετά τα αρμόδια όργανα. Δεν θα αποφασίσει ο Λοίζου ή ο Χατηπαντέλας. Εμείς οφείλουμε αυτή η συμφωνία στους όρους να είναι σωστά τοποθετημένη για να εγκριθεί από την Γενική Συνέλευση. Χθες είχαμε μια προγραμματισμένη συνάντηση με τους συνεργάτες του κ. Πουλλαίδη και θεωρούσαμε ότι θα ήταν καταληκτική και ακυρώθηκε για κάποιους λόγους. Δεν είναι σε θέση ο συνεργάτης του για την ώρα λόγω προβλήματος υγείας για να συναντηθούμε» δήλωσε αρχικα ο κ. Λοίζου εξηγώντας τα δεδομένα.

Η διαφορά έχει να κάνει με το ποσό που θα πηγαίνει στο σωματείο;
«Αυτό το ποσό δεν το απαιτεί το σωματείο, υπάρχει ήδη στην συμφωνία διαχείρισης και κακώς δεν εφαρμοζόταν μέχρι τώρα. Δεν είναι αυτό το θέμα μας. Αυτό βγαίνει προς τα έξω, δεν είναι το ποσό η διαφωνία μας και ούτε το αρνείται και ο κ. Πουλλαίδης ότι πρέπει να πηγαίνει ένα ποσό στο σωματείο. Θέλω να τονίσω ότι θα πάρουμε όσο χρόνο πρέπει και δεν θα πιεστούμε από κανέναν. Είναι ξεκάθαρη η πρόθεση μας να συμφωνήσουμε με τον κ. Πουλλαίδη. Πρέπει επιτέλους στην Ανόρθωση να καταλάβουμε ότι πρέπει να παίρνουμε αποφάσεις για το καλό της ομάδας. Κάποιοι για δικούς τους λόγους θέλουν να συντηρούν ένα κλίμα αντιπαράθεσης στην ομάδα το οποίο δεν μας ωφέλησε ποτέ, αντίθετα μας έβλαψε και μας βλάπτει».

Σας κατηγορούν ότι δεν κάνατε τον απαιτούμενο έλεγχο στην προηγούμενη διοίκηση της εταιρείας, τι απαντάτε;
«Και αυτό είναι μια προσπάθεια έκθεσης του υφιστάμενου συμβουλίου για λόγους δικούς τους. Γι’ αυτά τα θέματα θα τα πούμε στη γενική συνέλευση και όχι δημόσια για το καλό της Ανόρθωσης. Τις έχουμε τις απαντήσεις, να είστε βέβαιοι ότι ασκούσαμε πλήρως τον διακριτικό έλεγχο ο οποίος μας επιτρεπόταν και υπάρχουν γραπτά ντοκουμέντα για τον έλεγχο».